1461 Trabzon Teknik Direktörü Al Açıklaması - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon Teknik Direktörü Al Açıklaması

1461 Trabzon Teknik Direktörü Al Açıklaması

1461 Trabzon Teknik Direktörü Al, "Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle yaşanan olumsuzluklara bakılırsa bugün alının 1 puan iyidir" dedi.

29.03.2014 17:10  Güncelleme: 17:11

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, sahalarında Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldıkları maç ile ilgili "Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle yaşanan olumsuzluklara bakılırsa bugün alının 1 puan iyidir" dedi.

Al, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin İdmanyurdu maçına birçok şansızlık yaşayarak çıktıklarını belirterek, "Bu maç öncesi üç oyuncumuz cezalı durumdaydı. Sakat pozisyonda olup oynatmaya karar verdiğimiz üç oyuncu vardı. Bu olumsuzluklara rağmen bugünkü maça iyi başladık. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde kalemizde golü yememize rağmen oyundan kopmayarak beraberliği yakaladık. Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzu galibiyetle taçlandırmak istiyorduk. Hiç ummadığımız anlarda 2-1 mağlup duruma düştük. Ardından Mustafa'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldık. Oyuncularım mücadeleyi bırakmayarak bir oyuncu eksik olmamıza rağmen sahadan 2-2'lik skorla ayrıldık. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle yaşanan olumsuzluklara bakılırsa bugün alının 1 puan iyidir" dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise ligdeki ilk iki şanslarını zora soktuklarını belirtti.

Kendilerinin ligde üst sıralar için mücadele verdiğini, rakibin ise alt sıralardan kurtulmak istediğini dile getiren Vural, "Bugünkü maçta ilk gol erken denebilecek anlarda geldi ve öne geçtik. Ardından kalemizde gölü gördük. Bu yarıda 4 önemli pozisyon bulmamıza rağmen takım olarak çok isteksizdik. Gerekli uyarılarımız sonrası oyuncularımız ikinci yarıda toparlandı. Bu yarıda yine öne geçtik. Oyunu kazandık derken 10 kişi kalan rakibimiz karşısında atağa kalkarken pozisyon verdik ve penaltı atışı sonucu skor 2-2'ye geldi. Maç bu sonuçla sona erdi. Tüm çabalara rağmen maç istediğimiz gibi bitmedi" şeklinde konuştu.

Vural, 1461 Trabzon karşısında kaybedilen iki puan sonrası ligdeki ilk iki sıra şansını zora soktuklarını ve bundan sonraki haftalarda çok zorlu ekiplerle karşılaşacaklarını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon Teknik Direktörü Al Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement