Manchester City - Tottenham Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Şifresiz İzle) - Son Dakika
Spor

Manchester City - Tottenham Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Şifresiz İzle)

Manchester City - Tottenham Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Şifresiz İzle)

Manchester City ve Tottenham, iki İngiliz takımı, bu sefer Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında karşılaşacak. Dün akşam oynanan maçlar sonrasında Manchester City - Tottenham maçında turu geçen takım Ajax'ın yarı finalde rakibi olacak. Peki Manchester City - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

17.04.2019 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Manchester City, Tottenham'ı konuk edecek. 1-0 Tottenham galibiyetiyle biten ilk maçın rövanşında Pep Guardilo'nun Pep Guardiola'nın öğrencileri, yarı final bileti almak için mücadele verecek. Bu maçın sonucuna göre turu geçen takım yarı finalde Ajax'ın rakibi olacak. Peki Manchester City - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MANCHESTER CİTY - TOTTENHAM MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Manchester City ile Tottenham arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını Cüneyt Çakır yönetecek. 17 Nisan Çarşamba günü Manchester şehrinde oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Soares Dias olacak.

17 Nisan Çarşamba akşamı TSİ 22:00'de oynanacak Manchester City - Tottenham maçı, beIN Sports 1 ve beIN Sports MAX HD 1'den naklen yayımlanacak.Karşılaşmayı internet üzerinden izlemek isteyen futbolseverler, beIN Connect'i kullanabilirler.

MAÇI YAYINLAYAN DİĞER ULUSAL KANALLAR

CBC Sport Azerbaijan, SONY TEN 2 HD, Sky Calcio 3, RMC Sport 1, SuperSport, ESPN,DAZN,Arena Sport,Sky Sport 2, FOX Sport, Cosmote Sport 2 HD,BT Sport 3, MAX Sport 3, Planet Sport , Futbol 2,Orange Sport 2, Polsat Sport Premium 1

MANCHESTER CİTY - TOTTENHAM MAÇI MUHTEMEL ONBİRLER - EKSİKLER

Manchester City'de hafif sakatlığı bulununa Fernandinho'nun durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor. Öte yandan Claudio Bravo'nun uzun süreli sakatlığı ise devam ediyor. İlk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Bernardo Silva'nın da 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Tottenham'da ise Harry Kane, Eric Dier, Serge Aurier ve Erik Lamela sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Sol elinde kırık meydana gelen Dele Alli'nin ise maç saatine kadar hazır hale getirilmesi bekleniyor.

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Zinchenko, De Bruyne, Fernandinho, David Silva, Bernardo Silva, Jesus, Sterling

Tottenham: Lloris, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Trippier, Sissoko, Winks, Rose, Eriksen, Alli, Son

Son Dakika Spor Manchester City - Tottenham Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Şifresiz İzle) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement