Manu'dan Son Bir Vidal Atağı! - Son Dakika
Spor

Manu'dan Son Bir Vidal Atağı!

Manu\'dan Son Bir Vidal Atağı!

Kırmızı şeytanlarda Milton Keynes Dons karşısında alınan hezimet yönetimi alarm moduna geçirdi.

27.08.2014 18:32

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Juventus'tan Şilili yıldız Arturo Vidal'i kadrosuna katarak transfer defterini kapatmayı planlıyor.Goal'ün özel haberine göre yaz boyunca Vidal'i transfer etmek üzere yoğun çaba harcayan United, kupada Milton Keynes Dons'a karşı alınan farklı mağlubiyet sonrası girişimlerini hızlandırdı.

İtalyan kanadına baktığımızda ise taraftarların tepkisini göz önüne alan Juve yıldız oyuncusunu satmaya pek yanaşmıyor. Öte yandan Şilili daha önce yaptığı açıklamalarda tercihini çizmede kalmaktan yana olduğunu ifade etmişti.

Sezona umutlu başlamalarına karşın ligde alınan Swansea mağlubiyeti ve Sunderland beraberliği üzerine kupada da hüsran yaşayan Hollandalı teknik adam Louis van Gaal, Di Maria transferinden sonra bir başka yıldız ismi daha kadrosunda görmek istiyor.BİR SERVET HARCADILAR

Salı günü Real Madrid'den Arjantinli orta saha oyuncusunu 84 milyon avro karşılığında transfer ederken, Manchester United'ın bu yaz yaptığı harcamalar 160 milyon barajını aştı. Ancak İngiliz ekibinde transferin son günü olan Pazartesi'ye kadar başka gelişmeler de yaşanabilir.

Van Gaal listesinde ayrıca Ajax'tan Daley Blind de bulunuyor. Sportif Direktör Marc Overmars, her ne kadar oyuncularını sadece astronomik bir fiyat karşılığında satabileceklerini ifade etse de ManU yönetimi pazarlıklarını sürdürüyor.

Bu transfer girişimlerinden sonuç alınamaması halinde Hollandalı çalıştırıcı, devre arasında Roma'dan Kevin Strootman'ın kesin olarak alınmasını yönetime rapor ettiği öğrenildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manu'dan Son Bir Vidal Atağı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement