Maria Sharapova ile ünlü model Gigi Hadid tenis maçında kozlarını paylaşacak - Son Dakika
Spor

Maria Sharapova ile ünlü model Gigi Hadid tenis maçında kozlarını paylaşacak

Maria Sharapova, Serena Williams, Madison Keys, Kevin Anderson gibi dünyaca ünlü tenis şampiyonları, koronavirüs ile mücadele kapsamında, Gigi Hadid, Karlie Kloss ve Hailey Bieber gibi ünlü modellerle tenis maçı yapacak.

01.05.2020 17:23  Güncelleme: 23:33

Dünyaca ünlü tenis şampiyonları Maria Sharapova, Serena Williams, Madison Keys ve Kevin Anderson, koronavirüs ile mücadele kapsamında, 3 Mayıs Pazar günü Gigi Hadid, Karlie Kloss ve Hailey Bieber gibi ünlü modellerle karşı karşıya gelip, tenis oynayacak.

TENİS MAÇLARI SANAL ORTAMDA OYNANACAK

Mario Tennis Aces oyun dünyasına girip Nintendo Switch konsollarıyla turnuva performansı gösterecek olan ünlü tenisçiler online olarak 'Stay at Home Slam' isimli bu sanal tenis etkinliğinde yer alacak.

Ünlü modeller Karlie Kloss, Hailey Bieber ve Gigi Hadid de evlerinden turnuvaya katılacak. Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanacak turnuvada katılımcılara seçtikleri hayır kuruluşuna bağış yapmaları için 25 bin dolar verilecek. Turnuvanın kazanlanlarına ise 1 milyon dolar daha bağış sağlanacak.

Maria Sharapova ile ünlü model Gigi Hadid tenis maçında kozlarını paylaşacak

Son Dakika Spor Maria Sharapova ile ünlü model Gigi Hadid tenis maçında kozlarını paylaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Darıcalı abaza azgın: Maria gel seni eşimin üstüne kuma olarak alacam bir dediğini iki etmeyecem yeterki gel Darıca nın en güzel hanım efendisi olacan yeterki evet de 4 2 Yanıtla
    Maria: SSK an var mı 1 3 Lütfü: Sen o eşine kurban ol bir aptalla yaşıyor 1 1
  • Sertaç: Lokumların savaşı 3 1 Yanıtla

Advertisement