Mehmet Yeşil Yeşil Ve Ahmet Taşçı Çorum’a Geliyor - Son Dakika
Spor

Mehmet Yeşil Yeşil Ve Ahmet Taşçı Çorum’a Geliyor

Mehmet Yeşil Yeşil Ve Ahmet Taşçı Çorum’a Geliyor

Çorum Belediyesi Tarihi Kırkpınar Güreşlerini Aratmayacak Düzeyde Yağlı Güreş Düzenleyecek.

27.09.2010 20:29  Güncelleme: 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yılın Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil ve dokuz defa Kırkpınar Başpehlivanı olmuş iki altın kemer sahibi Ahmet Taşçı 3 Ekim'de Belediye tarafından ilimizde yapılacak yağlı Güreşlere katılacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Güreşin Ata sporu olması nedeniyle her zaman Türk Sporu'nda ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekerek, bu nedenle 3 Ekim'de yapılacak Yağlı güreşlere büyük önem verdiklerini söyledi.

Çorumlulara iyi bir güreş ziyafeti sunmak amacıyla tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Külcü, " Yapacağımız güreşlere Kırkpınar'ın efsane ismi Ahmet Taşçı ve 2009-2010 Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil'de katılacak. Yine daha önce Kırkpınar da Başpehlivan olan Şaban Yılmaz, Osman Aynur, Vedat Ergin, Hasan Tuna ve Kenan Şimşek gibi ünlü isimler güreşlerimize katılacaklar. Pazar günü Kırkpınar'dan sonra Türkiye'de ses getirecek bir organizasyon gerçekleştireceğiz" dedi.

Çorum'da dünya çapında bir çok başarılara imza atan güreşçiler yetiştiğine değinen Başkan Muzaffer Külcü; "Çorum Belediyesi olarak ata sporumuza bugüne kadar her zaman gerekli desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Belediyemizin yaptığı bu güreş organizasyonunun amacı da hem ilimiz hem de ülkemiz güreşine katkı sağlamaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 3 Ekim'de yapılacak güreşlere katılacak diğer güreşçileri şu şekilde açıkladı; Baş: Şükrü Kazan, Ahmet Kavakçı, Murat Hikmet, Savaş Yıldırım, Ali Gökçen, Enver Erişli, Murat Gençtürk, Bayram Ertan, Serhat Gökmen, Fatih Atlı, Ali Altun, Osman Özgün, Mükerrem Kıyı, Hüseyin şahinal, Nuri Zengin, Ümit Balta, Gökhan Arıcı, Güngör Ekin, Murat Aydoğdu, Reşat Turgut, Ziya Ünlü, Ali Rıza kaya, Sermest Bulut, Hüseyin İyican, Bekir Seçim, Salih Dorum, Süleyman Aykırı, ve Hüseyin Demir.

Baş altı: Ramazan Bircan, Kemal Yılmaz, Nadir Taki, İsmail Varol, Serkan Duman, Hasan Cengiz, Uçar dede, Burhan Şahin, Mehmet Taşçı, Arif Akın, Erkan Erkan, Kaan Kaya, Bayram Doğan, ve Abdülkadir Saraç.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Mehmet Yeşil Yeşil Ve Ahmet Taşçı Çorum’a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement