Messi'den Barcelonalı futbolcuların yüreğine dokunan itiraf! Söyleyecek söz bulamadılar - Son Dakika
Spor

Messi'den Barcelonalı futbolcuların yüreğine dokunan itiraf! Söyleyecek söz bulamadılar

Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'e transfer olan Lionel Messi, çok büyük pişmanlık yaşıyor. Arjantinli yıldız, milli maçlar için lige verilen arada Barcelona'ya döndü. Burada eski takım arkadaşları ve Xavi'yle yemekte buluşan Messi, PSG'ye uyum sağlayamadığını söylerken mutsuz olduğunu belirtti. 32 yaşındaki futbolcunun bu sözleri sonrası takım arkadaşlarının oldukça üzüldüğü görüldü.

05.02.2022 00:44  Güncelleme: 01:14

Lionel Messi, Paris Saint-Germain'de umduğunu bulamadı. Arjantinli yıldız, Fransız ekibine uyum sağlayamazken Barcelona'dan arkadaşlarına dert yandı.

PSG'YE ADAPTE OLMAKTA ZORLANIYOR

El Confidencial'ın haberine göre Messi, Dünya Kupası elemeleri için lige verilen arada Barcelona'dan eski takım arkadaşları Busquets, Jordi Alba ve Xavi ile yemekte bir araya geldi. Arjantinli yıldız, eski arkadaşlarına PSG'ye adapte olmakta zorlandığını açık bir dille söyledi.

BARCELONA'YI ÖZLEDİM

Yemekteki sohbette Arjantinli yıldız farklı bir ülke ve takımlara uyum sağlamanın çok zor olduğundan bahsetti. Yemekte ayrıca Messi'nin arkadaşlarını ve Barcelona'yı özlediği de gözlemlendi.

Messi\'den Barcelonalı futbolcuların yüreğine dokunan itiraf! Söyleyecek söz bulamadılar

Son Dakika Spor Messi'den Barcelonalı futbolcuların yüreğine dokunan itiraf! Söyleyecek söz bulamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Naci Kuru: Hayatta futboldan anlamayan tek torinolu hazirci saban. Cr7 kral dedik bu cacikk 0 0 Yanıtla

Advertisement