Metin Tamam, Timur Gündemde! - Son Dakika
Spor

Metin Tamam, Timur Gündemde!

Metin Tamam, Timur Gündemde!

Samsunspor, geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Metin Debe ile anlaşmaya vardı.

23.07.2013 12:14  Güncelleme: 17:15

Tecrübeli savunma oyuncusunu Samsun'a getiren kırmızı beyazlı yöneticiler, Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Timur Bayram Özgöz'ün transferini de bitirme aşamasına getirdi.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Samsunspor, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk olarak Cemil Adıcan ve Musa Aydın ile iç transferde sözleşme imzalayan, ardından da dış transferde Ahmet Burak Solakel, Taha Yalçıner, Adnan Güngör ve İrfan Başaran'ı renklerine bağlayan Samsunspor Kulübü, savunmaya önemli bir isim daha katmayı başardı. Başkan Emin Kar ile birlikte Samsun'da bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli stoperi Metin Debe, kırmızı beyazlılar ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Forvet hattını da güçlendirmek isteyen kırmızı beyazlı yöneticiler, özellikle geçen sezonun 2'nci yarısında sergilediği performansla göz dolduran Ankaragücü'nün genç yıldızı Timur Bayram Özgöz'ü takibi aldı. Genç futbolcu ile temasların sürdüğü belirtildi. Her an anlaşmanın gerçekleşebileceği öğrenildi. Bolu kampında bulunan Jaba ise sergilediği performansla beğeni topluyor. Kırmızı beyazlıların Denizli Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen Brezilyalı yıldız, attığı golle teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Metin Tamam, Timur Gündemde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement