Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama - Son Dakika
Spor

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama

A Milli Futbol Takımı kaptanı ve Inter'in oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, ailesiyle birlikte Bayburt'a geldiği memleketinde coşkuyla karşılandı. Hemşehrileri tarafından 'Milyonların kaptanı, Bayburt'un gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin' pankartıyla karşılanan Çalhanoğlu, sevgi gösterileriyle karşılaştı. Yoğun kalabalık eşliğinde kent merkezine gelen Çalhanoğlu, sevenleriyle birlikte üçlü çekti ve imza dağıttı. Valilik ve belediye ziyaretlerini gerçekleştiremeyen futbolcu, baba ocağı olan Konursu Köyü'ne geçti. Yarın kentte çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve etkinliklere katılacak.

13.07.2023 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama

Murat SÖYLEMEZ/ BAYBURT, (DHA) - A Milli Futbol Takım'nın kaptanı ve Inter'in oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, ailesiyle geldiği memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı.

Hakan Çalhanoğlu, baba ocağı Bayburt'a geldi. Çalhanoğlu'nu 'Milyonların kaptanı, Bayburt'un gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin' pankartıyla karşılayan hemşehrileri, sevgi gösterisinde bulundu. Yoğun kalabalığın 'Bayburt seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla karşıladığı Çalhanoğlu, araç konvoyu eşliğinde kent merkezine geldi. Hakan Çalhanoğlu burada sevenleriyle birlikte üçlü çekti. Başarılı futbolcudan imza almak isteyen yüzlerce kişi izdihama da neden oldu. Kalabalık nedeniyle valilik ve belediye ziyaretlerini gerçekleştiremeyen 29 yaşındaki futbolcu, baba ocağı olan Konursu Köyü'ne geçti. Çalhanoğlu, yarın kentte bir dizi ziyaretlerde bulunup, bazı etkinliklere katılacak.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu\'na Bayburt\'ta coşkulu karşılama
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement