Milosevic İçin İki Ülke Birbirine Girdi - Son Dakika
Spor

Milosevic İçin İki Ülke Birbirine Girdi

Milosevic İçin İki Ülke Birbirine Girdi

Beşiktaş'ın Sırp kökenli İsveçli yıldızı Milosevic, milli takım tercihini değiştirebilme durumu olduğu için Sırbistan ile İsveç arasında savaş çıkardı.

12.01.2015 08:49  Güncelleme: 09:11

Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki ilk bombası Alexander Milosevic, paylaşılamayan adam oldu... Aslen Sırbistan kökenli olan ancak İsveç Milli Takımı'nın da U21 Takımı'nda da forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'a transferinin ardından popüler hale gelmesiyle bu iki ülkeyi birbirine düşürdü.

BASKI ALTINDA

İsveç'in A Takımı'nın formasını 2 kez hazırlık karşılaşmalarında giyen Milosevic'in, milli ekip tercihini değiştirebilme durumunun olması sebebiyle devreye giren Sırbistan'ın hocası Radovan Curcic, başarılı futbolcunun babasını ikna etmek için çabalıyor. Sırbistan'ın U17 takımında daha önce görev yapan 1.91'lik savunmacının, kendilerini tercih etmesini isteyen Curcic'in, baba Milosevic'i baskı altına almaya çalıştığı öğrenildi.

GENÇ YILDIZIN KARARI BELLİ

Siyah-Beyazlılar'ın yeni yıldızının ise milli takım kararı şimdiden belli... 4 senedir formasını giydiği İsveç'le yoluna devam etme kararı alan Milosevic'in, Sırbistan Milli Takımı Teknik Direktörü Radovan Curcic'in talebine olumsuz baktığı bildirildi. İsveç Milli Takımı hocası Erik Hamren de, Sırp ilgisine karşılık, 27 Mart'ta Moldova'yla oynanacak EURO 2016 Elemeleri maçında Milosevic'e görev vermeyi planlıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Milosevic İçin İki Ülke Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement