Monaco'da Thierry Henry Dönemi Bitti - Son Dakika
Spor
BBC

Monaco'da Thierry Henry Dönemi Bitti

Fransa Birinci Ligi takımlarından Monaco, Teknik Direktör Thierry Henry'nin görevine son verdi.

24.01.2019 23:46  Güncelleme: 23:52

Fransa Ligi takımlarından Monaco, Teknik Direktör Thierry Henry'nin görevine son verdi. Böylece Henry, Monaco'yu sadece 20 maç çalıştırabilmiş oldu. Monaco, Perşembe günü Henry'nin yetkilerinin elinden alındığını açıkladı. Ancak BBC'nin edindiği bilgiye göre, bu sadece prosedürel bir açıklama ve 1998 Dünya Kupası şampiyonu Fransa'nın yıldızlarından da olan Henry kulüpten ayrıldı.

Monaco'nun teknik direktörünün yine, 3,5 ay önce görevine son verilen Leonardo Jardim olması bekleniyor.Kırmızı Beyazlılar, Henry yönetiminde 20 resmi maçta sadece 5 galibiyet alabildi.

Monaco'dan yapılan açıklamada, Cuma günkü idmanda takımın başında Henry'nin yardımcısı Franck Passi'nin olacağı belirtildi. 20 Aralık'ta bu göreve atanan Passi daha önce Marsilya ve Lille'de geçici teknik direktör olarak görev yapmıştı.

HENRY, DAHA ÖNCE BELÇİKA MİLLİ TAKIMINDA ÇALIŞMIŞTI

Ekim ayında göreve getirilen Henry ise Cumartesi günü takımının Strasbourg'a 5-1 yenildiği maçtan sonra küfredip hakaret ettiği rakip takımın oyuncularından Kenny Lala'dan özür dilemişti. İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'in tarihindeki en golcü futbolu olan Henry, daha önce Belçika milli takımının yardımcı antrenörlüğünü yapmıştı.

Monaco\'da Thierry Henry Dönemi Bitti
Kaynak: BBC

Son Dakika Spor Monaco'da Thierry Henry Dönemi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • FERAT: BİDE BİZDE Bİ İMPARATOR VAR GALATASARAY İLE 7 SEZONDA 14 KUPA BAMBAŞKA TEKNİK DİREKTÖR :D 9 3 Yanıtla
  • dobraadam: fransa irlanda maçında yaptıgını ödüyor. 1 0 Yanıtla
  • Mahmut kasapoğlu: Zaten belliydi bu kadar başarısızlık bir yere kadar tahammül edilebilir doğru karar vermiş yönetim ama işleri gerçekten zor 0 0 Yanıtla
BBC

Advertisement