Nascar Pilotu Danica Patrick, Twitter'da 1 Milyon'a Ulaştı - Son Dakika
Spor

Nascar Pilotu Danica Patrick, Twitter'da 1 Milyon'a Ulaştı

Nascar Pilotu Danica Patrick, Twitter\'da 1 Milyon\'a Ulaştı

Nascar'ın kadın pilotu Danica Patrick, Twitter'daki takipçi sayısında 1 milyona ulaştı ve Rus tenisçi Maria Sharapova'yı geçmeyi başardı.

26.02.2014 16:19  Güncelleme: 16:21

NASCAR'ın kadın pilotu Danica Patrick, twitter'daki takipçi sayısında 1 milyonu buldu ve Lindsey Vonn, Maria Sharapova ve Anna Kournikova gibi isimleri geride bıraktı.

1 MİLYON BARAJINI AŞTI

Patrick, 1 milyon Twitter takipçisi barajını aşan ilk NASCAR pilot olurken aynı zamanda dünyanın en çok takip edilen kadın sporcularından biri de olmayı başardı.

SERENA'NIN HALA GERİSİNDE

Patrick, 4 milyon 129 bin 655 takipçisi olan Serena Williams'ın ve futbolcu Alex Morgan'ın ise hala gerisinde. 70 bin 295 takipçisi olan Rus tenisçi Sharapova'yı geçmeyi başaran Patrick'in keyfine diyecek yok.

"FANLARIMIN BANA SADIK OLDUĞUNU GÖSTERİR"

Bu durumun kendisini mutlu ettiğini belirten Danica Patrick "Bu durum fanlarımın ne kadar inanılmaz ve sadık olduğunu gösteriyor. 1 milyon insanın, benim ne yaptığımı merak etmesi gerçekten inanılmaz. Üzgünüm çünkü tutkuları ve ilgileri için her birine tek tek teşekkür edemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

İŞTE TAKİPÇİ RAKAMLARI

Sharapova'nın takipçi sayısı 70 bin 295
Lindsey Vonn'un takipçi sayısı 308 bin 217
Anna Kournikova'nın takipçi sayısı 6 bin 269


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Nascar Pilotu Danica Patrick, Twitter'da 1 Milyon'a Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nouma: araban olayım..çarp beni, duvara sürt beni, parçala, çız beni..Dağıt moturumu, al eline direksiyonumu sür beni, at elini vitesime bir ileri bir geri götür beni..Yap işte bişeyler 3 8 Yanıtla
  • Yasin: Küçük yaşta aldım sazı elime elime, dertli dertli vurdum sazın beline beline aman..Cihanda bilir benim nasıl yandığımı yandığımı aman..Elimde sazla nasıl kalakaldığımı aman...Aman... 1 4 Yanıtla

Advertisement