Ngapeth: Halkbank olarak hem ligde hem de Kupa Voley'de mutlu sona ulaşmak istiyoruz - Son Dakika
Spor

Ngapeth: Halkbank olarak hem ligde hem de Kupa Voley'de mutlu sona ulaşmak istiyoruz

Ngapeth: Halkbank olarak hem ligde hem de Kupa Voley\'de mutlu sona ulaşmak istiyoruz

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın Fransız oyuncusu Earvin Ngapeth, Ankara'da kendini iyi hissettiğini ve takımın başarısı için çok şanslı olduklarını belirtti. Ngapeth, hem ligde hem de Kupa Voley'de mutlu sona ulaşmak istediklerini ifade etti. Ayrıca, Olimpiyat deneyimini anlatan Ngapeth, Paris Olimpiyat Oyunları'nda ünvanlarını korumak istediklerini söyledi.

14.03.2024 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın Fransız oyuncusu Earvin Ngapeth, hem ligde hem de Kupa Voley'de mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti.

Başkent kulübünden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ngapeth, Ankara'da kendini çok iyi hissettiğini ve başka bir kültürü tanımanın, içinde yaşamanın harika olduğunu ifade etti.

Halkbank Kulübünün "çok profesyonel" olduğuna değinen 33 yaşındaki voleybolcu, şunları kaydetti:

"Takım olarak iyi bir kimyaya ve kaliteli oyunculara sahibiz. Takımımız uyumlu. Birlikte geçirdiğimiz her anın tadını çıkarıyoruz. Başarı için kimyanın uyuşması bence bir takımdaki en önemli unsur ve biz bu anlamda çok şanslıyız. Önümüzde kazanabileceğimiz iki kupa var. İkisine de talibiz. Zaten kısa bir süre kaldı. Neler yapabileceğimizi göstereceğiz."

Olimpiyat deneyimini de anlatan Ngapeth, "Olimpiyat Oyunları, sporculuk hayatımın en büyük hedefiydi, bir kez bu duyguyu tattım ve mutlu sonla bitti. Şimdi bu ünvanı, Paris Olimpiyat Oyunları'nda, yani evimizde korumak zorundayız, bunu gerçekten çok istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ngapeth: Halkbank olarak hem ligde hem de Kupa Voley'de mutlu sona ulaşmak istiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement