Nilüfer Belediyespor, Hırvatistan'ın Marina Kastela takımını mağlup ederek çeyrek finale avantaj sağladı - Son Dakika
Spor

Nilüfer Belediyespor, Hırvatistan'ın Marina Kastela takımını mağlup ederek çeyrek finale avantaj sağladı

Nilüfer Belediyespor, Hırvatistan\'ın Marina Kastela takımını mağlup ederek çeyrek finale avantaj sağladı

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2024 CEV Challenge Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Hırvatistan'ın Marina Kastela takımını 3-0 mağlup ederek çeyrek final için büyük avantaj elde etti. Nilüfer'in sultanları, rakibine set vermedi ve skor üstünlüğünü elinden bırakmadı. Çeyrek finale yükselmek için 15 Kasım'da oynanacak rövanş maçında her türlü galibiyet tur atlamalarını sağlayacak.

09.11.2023 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NİLÜFER Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2024 CEV Challenge Kupası son 16 turu ilk maçında, deplasmanda karşılaştığı Hırvatistan'ın Marina Kastela takımını 3-0 mağlup ederek çeyrek final için büyük avantaj elde etti.

Türkiye'yi CEV Challenge Kupası'nda temsil eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Hırvatistan'ın Marina Kastela takımını 3-0 mağlup ederek çeyrek final için avantaj sağladı. Kupanın son 16 turu ilk maçında Marina Kastela karşısında etkili bir oyun sergileyen Nilüfer'in sultanları, rakibine set vermedi. Maç boyunca skor ve oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan yeşil mavi beyazlı ekip, rakip takımı 25-15, 25-18 ve 25-11'lik set sonuçlarıyla yenmeyi başardı. Nilüferli voleybolcular, hücumda yüzde 52 ortalama ile oynarken, savunmada da başarılı bir görüntü sergileyerek rakibine sadece yüzde 29'luk bir hücum hakkı tanıdı. Bu galibiyetle çeyrek finale için büyük avantaj elde eden Nilüfer Belediyespor 15 Kasım Çarşamba günü saat 18.00'da oynanacak rövanş karşılaşmasında alacağı her türlü galibiyette tur atlayacak. Temsilcimiz maçı 3-2 kaybetse dahi tur atlayan taraf olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nilüfer Belediyespor, Hırvatistan'ın Marina Kastela takımını mağlup ederek çeyrek finale avantaj sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement