Odunpazarı Belediyesi, Dünya Yoga Günü programıyla spor etkinliklerine başladı - Son Dakika
Spor

Odunpazarı Belediyesi, Dünya Yoga Günü programıyla spor etkinliklerine başladı

Odunpazarı Belediyesi, Dünya Yoga Günü programıyla spor etkinliklerine başladı

Odunpazarı Belediyesi, kadınlara yönelik step ve aerobik branşlarında düzenlediği spor etkinliklerine, 21 Haziran Dünya Yoga Günü programı ile başladı. Kentpark'ta yapılan etkinliğe halk merkezlerinin spor etkinliklerine katılan kursiyerler ve parklara spor yapmaya gelen vatandaşlar katıldı. Etkinlikte çok sayıda kadın hep birlikte yoga yaptı. Belediye yetkilileri, mahallelerde düzenlenecek etkinliklerin gün ve saatlerini açıkladı ve tüm kadınları spor etkinliklerine davet etti.

21.06.2023 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi'nin kadınlara yönelik step ve aerobik branşlarında yaşama geçirdiği spor etkinlikleri, 21 Haziran Dünya Yoga günü programıyla başladı.

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda düzenlediği sabah sporu etkinliklerine, 21 Haziran Dünya Yoga Günü programı ile başladı. Kentpark'ta yapılan Dünya Yoga Günü etkinliğine halk merkezlerinin spor etkinliklerine katılan kursiyerler ve parklara spor yapmaya gelen vatandaşlar katıldı. Etkinlikte çok sayıda kadın hep birlikte yoga yaptı.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, mahallelerde düzenlenecek etkinliklerin her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 08.00 ile 09.00 saatleri arasında Kentpark'ta; pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 09.30 ile 10.30 saatleri arasında Bilgi Parkı'nda; salı ve perşembe günleri 09.00 ile 10.00 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı'nda, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 09.00 ile 10.00 saatleri arasında Selami Vardar Halk Merkezi Parkı'nda, pazartesi ve çarşamba günleri ise 09.00 ile 10.00 saatleri arasında Üniversite Evleri içerisinde bulunan Kadir Akkaş Halk Merkezi yanında yapılacağını bildirdi.

Sabah sporu etkinliğine katılmak isteyen vatandaşların matını, havlusunu ve suyunu getirmesi gerektiğini belirten yetkililer, tüm kadınları spor etkinliklerine davet etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Odunpazarı Belediyesi, Dünya Yoga Günü programıyla spor etkinliklerine başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement