Ogeday Girişken Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu mu? Ogeday Survivor'a mı katılıyor? Ogeday Girişken kimdir, hangi yıllar yarıştı? - Son Dakika
Spor

Ogeday Girişken Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu mu? Ogeday Survivor'a mı katılıyor? Ogeday Girişken kimdir, hangi yıllar yarıştı?

Ogeday Girişken Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu mu? Ogeday Survivor\'a mı katılıyor? Ogeday Girişken kimdir, hangi yıllar yarıştı?

Survivor All Star 2024 ikinci yarışmacısı kimdir ve Survivor All Star 2024 yarışmacı kadrosunda kimler olduğu merak ediliyor. TV8 kanalında yayınlanan Survivor yarışması yeni sezon yarışmacısı belli oldu. Peki, Ogeday Girişken Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu mu? Ogeday Survivor'a mı katılıyor? Ogeday Girişken kimdir, hangi yıllar yarıştı?

08.09.2023 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı, Survivor 2024 sezonunun ikinci yarışmacısını duyurdu. Survivor All Star 2024 ikinci yarışmacısı kimdir ve Survivor 2024 yeni sezon yarışmacıları kimler merak ediliyor. Survivor All Star 2024 ikinci yarışmacısı kimdir? Ogeday Girişken Survivor'a mı katılıyor? Ogeday Girişken kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizdedir…

OGEDAY GİRİŞKEN SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSUNA DAHİL OLDU MU?

TV8'de yayınlanan Survivor yarışması yeni sezonuna hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor All Star 2024 sezonunun üçüncü yarışmacısını duyurdu. Ilıcalı, Survivor 2024 kadrosuna Ogeday Girişken'nin dahil olduğunu açıkladı.

Instagram hesabından yarışmacıları açıklamaya başlayan Acun Ilıcalı, son olarak Ogeday Girişken'in kadroda yer alacağını duyurdu. Ilıcalı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Survivor 2017'nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024'te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday'ın iddialı bir yarışmacı olacağından şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Ogeday Girişken Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu mu? Ogeday Survivor'a mı katılıyor? Ogeday Girişken kimdir, hangi yıllar yarıştı?

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe'de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı. Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday gerek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı ve o sezonun şampiyonu oldu. Litvanya'da dünya çapında gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. Ogeday Girişken, 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakteriyle oyunculuk hayatına adımını attı. Daha sonra 2019 yılında Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırdı. 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmiştir.

Son Dakika Spor Ogeday Girişken Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu mu? Ogeday Survivor'a mı katılıyor? Ogeday Girişken kimdir, hangi yıllar yarıştı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement