Okçuluk Gençler Dünya Şampiyonası'nın Ardından - Son Dakika
Spor

Okçuluk Gençler Dünya Şampiyonası'nın Ardından

Okçuluk Gençler Dünya Şampiyonası\'nın Ardından

Okçuluk Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Çokak: "Sporcularımız aldıkları başarı ile herkesi gururlandırdı, çok sevinçliyiz"

21.10.2013 15:18

Okçuluk Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Nursen Çokak, Çin'de düzenlenen Dünya Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda, Denizlili Samet Can Yakalı'nın da yer aldığı Makaralı Yay Yıldız Erkek Milli Takımı'nın altın madalya kazanmasına çok sevindiklerini bildirdi.

Çokak, yaptığı yazılı açıklamada, 13-20 Ekim tarihlerinde Çin'de gerçekleştirilen şampiyonada Denizlili Samet Can Yakalı'nın da yer aldığı milli takımın büyük bir başarıya imza attığını ve dünya şampiyonu olduğunu belirtti. Genç sporcunun ferdi sıralamada 8. olduğunu kaydeden Çokak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yıl boyunca yaptığımız çalışmalarımızda en büyük hedefimiz Çin'deki dünya şampiyonasıydı. Sporcularımız aldıkları başarı ile herkesi gururlandırdı, çok sevinçliyiz. Türk okçuluğuna Samet Can Yakalı, Hüseyin Aykan Kurucan gibi Denizli'den yetişen sporcular ivme kazandırdı. Bundan sonraki süreçte arkadan gelecek yeni sporcularla okçulukta büyük hedeflere imza atmak istiyoruz."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da milli takımda Denizli'den 5 sporcunun yer aldığını belirterek, "Destekler arttıkça başarı da aynı oranda artıyor. Okçularımız, antrenörleri Nursen Çokak nezaretinde uzun ve disiplinli çalışmaların karşılığını almaya başladı. Onlar çalışarak neleri başarabileceklerini gösterdi. Bu tarihi başarıda emeği geçenleri kutluyorum" dedi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okçuluk Gençler Dünya Şampiyonası'nın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement