Önümüzde Her Maç Final" - Son Dakika
Spor

Önümüzde Her Maç Final"

Önümüzde Her Maç Final"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Daha yeni başladık.

27.01.2016 21:01

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Daha yeni başladık. Önümüzde her maç final. Hep birlikte şehrin desteğini arkamıza alıp, şu işin içinden sıyrılmak istiyoruz" dedi.

Aybaba, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Eskişehir Şubesi tarafından bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 aydır transfer için çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu dönemde bir oyuncu bulmanın ve kulüplerle anlaşmanın zor olduğunu kaydetti.

Transfer sezonu içinde hata yapmak istemediklerini ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:

"Şimdiye kadar transfer ettiğimiz oyuncuların katkılarını görmeye başladık. Daha katkı sunmayanlar da var. Birer stoper ve santrfor transfer etmek istiyoruz. Çok alternatifimiz var. Bir kaç gün içinde netleştireceğiz. Trabzonspor'dan İshak Doğan ve Deniz Yılmaz transferlerinde sorunlar çıkıyor. Bazı oyuncular her kulübe çok yakın görünüyorlar. Yerli ve yabancı oyuncu transferleriyle ilgileniyoruz. Şu an yabancı oyuncu transferleri daha da ön plana çıkıyor."

"Önümüzdeki her maç final"

Aybaba, Gençlerbirliği ve Medicana Sivasspor karşısında aldıkları iki galibiyetin önemli olduğunu vurguladı.

Eskişehir'in bir futbol kenti olduğunu anlatan Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncular da inanmaya başladı. Kulübe geldiğimizde oyuncularının yüzde 90'ının ekonomik anlamda takımda kalma isteği yoktu. Şimdi para ikinci boyutta. Daha çok oynuyoruz. Sahada durmayı becerebiliyoruz. Takım olarak sorunlarımız var. Son iki maçta iyi oynadık. Çok zor bir Sivas deplasmanı vardı. O maç bizim için adeta lige dönüş maçıydı. Daha yeni başladık. Önümüzde her maç final. Hep birlikte şehrin desteğini arkamıza alıp, şu işin içinden sıyrılmak istiyoruz. Bir şeyler iyi gitmeye başladı. En azından lige tutunduk."

"Eskişehirspor kentin en önemli markası"

Aybaba, son dönemde Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın Eskişehirspor'a önemli desteklerinin bulunduğuna değinerek, "Valimiz Güngör Azim Tuna'ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kentteki diğer dinamiklerin de hareket etmesi lazım. Eskişehirspor bu şehrin en önemli markası. Söz konusu markanın değer kaybetmemesi gerekiyor" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın yapacakları Bursaspor maçının ardından Antalya'da kampa gireceklerini dile getiren Aybaba, kampta taktik çalışıp, yeni transferlerin takıma adapte olmasını sağlayacaklarını kaydetti.

"Taraftar takımına sahip çıkacak"

Aybaba, Eskişehirspor'un dışarıdan bakıldığında büyük ve dev bir görüntüsünün olduğunu vurguladı.

Eskişehirspor'un küme düşmeye aday takım olmasının hoş karşılanamayacağının altını çizen Aybaba, "Taraftar takımına sahip çıkacak. Kulübün sahibi Eskişehirspor'u sevenlerdir. Sonuna kadar onları yanımızda görmek istiyoruz. Eskişehirspor taraftarının takıma daha fazla sahip çıkması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ise Eskişehirspor'un Medicana Sivasspor karşısında aldığı son galibiyetten sonra ümitlendiği ve ligde kalacağına inandığını belirtti.

ASGD Şube Başkanı Muharrem Esen de Aybaba'ya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Önümüzde Her Maç Final' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement