Teknik Direktör Sözeri: Maalesef 1-1 Oldu - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Sözeri: Maalesef 1-1 Oldu

1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalan Orduspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, kazanmaları gereken bir maçı berabere bitirdiklerini söyledi.

02.04.2014 21:38  Güncelleme: 22:09

PTT 1. Lig'de sahasında 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalan Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, kazanmaları gereken bir maçı berabere bitirdiklerini söyledi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta 10 kişi kalana kadar olan bölümde iyi futbol ortaya koyduklarını dile getirdi.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Avantaj yakalamak istediğimiz bir haftada kazanmamız gereken bir maçı berabere bitirdik. Maça iyi başladık golü de bulduk. İkinci golü bulacak pozisyonlar da ürettik. 10 kişi kalan takım galip gelemez mi, gelir tabi ki ama duran toptan yediğimiz golle maalesef 1-1 oldu. Yapacak bir şey yok. Bardağın dolu tarafından bakacak olursak kazanılan bir puan var. Şu an lig sıralamasında ikinci sıradayız. Kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde, zaten matematik ortada, Süper Lig'e çıkıyoruz."

-1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al ise eksik oyuncularına rağmen iyi bir sonuç elde ettiklerini söyledi.

Farklı bir dizilişle sahaya çıktıklarını vurgulayan Al, "Maçtan önce bakıldığında her iki takım açısından da çok önemli bir maçtı. Oyunun genelinde Orduspor'un üstünlüğü vardı, bunu kabul etmek lazım. Özellikle ilk yarı rakibimiz daha etkiliydi. İkinci yarı daha derli, toplu oynadık. Rakipte 10 kişi kalınca, golü bulduk. Zevkli, çekişmeli, bir maç oldu" ifadelerini kullandı.

-1461 trabzon

Teknik Direktör Sözeri: Maalesef 1-1 Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Sözeri: Maalesef 1-1 Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement