Orduspor'da Şok Ayrılık - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Şok Ayrılık

Orduspor\'da Şok Ayrılık

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) takımlarından Orduspor’da Başantrenör Alper Durur ile yollar ayrıldı.

23.06.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) takımlarından Orduspor'da Başantrenör Alper Durur ile yollar ayrıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde geçen sezon başarılı bir mücadele sergileyen ve Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Orduspor'da şok bir ayrılık yaşandı. 3 yıldır Orduspor başantrönürlüğünü yürüten Alper Durur ile yollar ayrıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Alper Durur, "Orduspor'da üç yıldır gurur ile yürütmekte olduğum görevime sayın başkan Nedim Türkmen'le de konuştuktan sonra 2015-2016 sezonunda devam etmeme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamdaki en büyük etken yine sıfırdan ve yeni baştan bir takım kurarak, o takımı Orduspor'la geçmiş sezonlarda ulaştığımız başarıların üzerine çıkartacak gücü ve motivasyonu kendimde görememem olmuştur. Mevcut durumun oluşmasında kırılma noktası da geçen yılki kadromuzu koruyup, güçlendireceğimiz aynı zamanda benimde sözleşme yenileyeceğim dönemde mahkeme kararı ile olağan genel kurulumuzun ertelenip bir ay kaybetmemiz olmuştur. Bu süreçte kilit oyuncularımız ya başka takımlara transfer olmuşlar, yada transferleri konusunda prensip anlaşmalarına varmışlardır" dedi.

"ZARAR VERMEMEK İÇİN AYRILIYORUM"

Orduspor'a zarar vermemek için ayrıldığını ifade eden Durur, "Sayın başkanımızın kararımı yeniden gözden geçirmem ve devam etmem konusunda ısrarlarına karşın, şu anki mevcut motivasyonum ile bu göreve devam etmemin Orduspor ve kendi kariyerime zarar vereceğini düşünerek kararımı değiştirmedim. Birbirinden güzel ve her yılı başarılar ile dolu geçen üç yılda, bu başarılara imza atmamızdaki en büyük yardımcılarım Genel Menajerimiz sayın Ahmet Aktan ve yardımcı antrenörüm Oktay Yamakoğlu'na şükran borçluyum. Bu zaman zarfında birlikte çalışma şansı bulduğum, duruşu olan ve hepsi birbirinden karakterli oyuncu grubuma ve ekibimde çalışan herkese teşekkürü kendime borç biliyorum" diye konuştu.

Durur, takımın zor zamanlarında kendilerine her zaman destek olduğunu söylediği Nedim Türkmen'e ve Orduspor taraftarına teşekkür etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Şok Ayrılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement