Orduspor'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Spor

Orduspor'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Orduspor\'dan Vali Balkanlıoğlu\'na Ziyaret

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

14.07.2014 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ileten Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Vali Balkanlıoğlu'na Orduspor forması hediye etti.

Orduspor yönetimine teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Orduspor'un geçmişte büyük başarılar yakalayan bir takım olduğuna dikkat çekerek, "Orduspor süper lige çıkmış, 1978-79 sezonununda Türkiye 1. Futbol Ligi'ni 4. sırada bitirerek UEFA Kupası'na katılmaya hak kazanmış bir futbol takımı. Orduspor'u seyirci bazında, moral ve motivasyon bazında mutlaka desteklemek gerekiyor. Bu işler için finansman da gerekiyor. Orduspor hak ettiği yerlere gelecektir" dedi.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ise, "Biz yeni yönetim olarak sizlere hoş geldiniz diyelim, başarı dileklerimizi iletelim istedik. Orduspor, Ordu'nun en büyük markası. Orduspor için herkesin bir şeyler yapması gerekiyor. Bu anlamda nasıl birlikte çalışabiliriz? Sizinle paylaşmak istediklerimiz var. Ordu'da uzun süre kalmanızı diliyor, iyi bir çalışma dönemi geçireceğimize inanıyorum" diyerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkür etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement