Orduspor İçin Destek Toplantısı - Son Dakika
Spor

Orduspor İçin Destek Toplantısı

Orduspor İçin Destek Toplantısı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile görüşerek mali sıkıntıların çözümü hakkında toplantı gerçekleştirdi.

03.09.2014 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile görüşerek mali sıkıntıların çözümü hakkında toplantı gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, herkesin üstüne düşen görevi yapacağını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor'da yaşanan mali sorunların çözümü için Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantının ardından konuşan Başkan Enver Yılmaz, toplantıda iki karar aldıklarını; birincisinin şehri dünyaya duyurmuş kurum ve kuruluşların Orduspor'a destek olmaları yönünde, ikincisinin de kombine satışının artırılmasına yönelik alınan kararlar olduğunu söyledi.

"ORDUSPOR ORDU'NUN EN BÜYÜK MARKASIDIR"

Alınan kararlar doğrultusunda kampanyalara devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, "Biz tekrar kombine satış kampanyası başlatıyoruz. Yerel televizyonlarımızın tamamının bu anlamda kampanyaya canlı yayın yapmak ve ara vermemek suretiyle aynen önceki kampanya gibi ortak bir kampanyaya davet ediyoruz. Şehir olarak da çok yüksek seviyelere çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Ordusporun, Ordu şehrinin en büyük markası olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Yaşadığımız zor durumları tecrübe olarak kabul etmeliyiz. Stadyumumuzun kombine seviyesini üst seviyelere çıkartmalıyız. Stadyumumuzu tıklım tıklım doldurarak takımımıza destek olmalıyız. Bu kaotik dönemlerin yaşanması Orduspor için büyük bir tecrübedir. Büyükşehir olmuş bir Ordu'nun Süper Lig'e yakışan bir takım olması için bu badireleri atlatmamız gerekiyordu ve atlattık. Ben hocamıza ve sözleşmesi olmadığı halde Orduspor'da çalışmalarına devam eden misafir oyuncularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor İçin Destek Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement