Orduspor Kulüp Başkanı Türkmen: Kendimi Yakarım - Son Dakika
Spor

Orduspor Kulüp Başkanı Türkmen: Kendimi Yakarım

Orduspor Kulüp Başkanı Türkmen: Kendimi Yakarım

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "6 yıllık yöneticilik dönemimde şu kulüpte hesabını veremediğim bir kuruş olsun, kendimi yakarım." dedi.

03.09.2014 18:06  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Ordu spor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Altı yıllık yöneticilik dönemimde şu kulüpte hesabını veremediğim bir kuruş olsun, kendimi yakarım" dedi.

Türkmen, Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, mor-beyazlı kulübün mali tablosu başta olmak üzere çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Orduspor zor günler geçirse de yerini başka bir markanın dolduramayacağına değinen Türkmen, şöyle konuştu:

"Bu döneme kadar bu takım kendi parasını kendi kazanmıştır. Şehrin desteğinin ne olduğunu ben her yıl sitemizde açıklamıştım. Ben buradan bir sonuç çıkardım. Elini vicdanına koy, takıma ne kadar destek oldun diye soruyoruz. Bazıları bunu yaptığı zaman bakıyor, bir şey yapmamış. O zaman ben kusurunu yüzüne vuran adam oluyorum. Ben artık bundan sonra kusuru yüze vuran adam olmayacağım. Söz konusu sürecin çok fazla şey göstermesi lazım bize. İnsanlar ellerindekinin değerini kaybedince anlıyor. Süper Lig'e çıktığımızda ben bunu tek başıma yapamam, herkesin destek olması gerektiğini söylemekten dilimde tüy bitti ama kimse buna aldırış etmedi."

"Kendimi yakarım"

Dedikodu ile kamuoyu yaratılmaması gerektiğini vurgulayan Türkmen, bütün soruların cevabını verebilecek durumda olduğunu dile getirdi.

"Her şeyi bana sorabilirsiniz" diyen Türkmen, "Altı yıllık yöneticilik dönemimde şu kulüpte hesabını veremediğim bir kuruş olsun, kendimi yakarım. O kadar iddialı konuşuyorum. Hiç kimse benim Orduspor ve Ordululuğumu sorgulamasın. Siz bana ikinci bir adam gösterirseniz şahsi varlığından 17 milyon veren, o gelsin beni sorgulasın. Bu takım herkesin takımı, işin kolayına kaçmayalım. Aksi takdirde kötülük olsun konuşalım diyorsanız kolay. O malzeme de epey gider ama saha sonra kafamızı taşlara vururuz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Artık sahaya indim"

Türkmen, sezonun ilk maçında hakem hatası ile karşı karşıya kaldıklarını savunarak, şunları kaydetti:

"Bundan sonra Nedim Türkmen hiç susmayacak. Ben artık sahaya indim, çünkü spor ve siyaset boşluk kabul etmiyormuş. Biz bu şehre ne yaptık, 26 yıl sonra hep beraber bu takımı Süper Lig'e çıkarmadık mı, iki sene orada oynamadık mı, geçen sene son iki maçta Süper Lig'i kaçırmadık mı? 2017'ye kadar buradayım ondan sonrası da olabilir, bilmiyorum. Dolayısıyla stada gelerek her maçı ayrı bir tribünde izleyeceğim. Sokaktayım, kimse meydanı boş zannetmesin." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Kulüp Başkanı Türkmen: Kendimi Yakarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement