Orduspor, Rıdvan Dilmen'i Mahkemeye Veriyor - Son Dakika
Spor

Orduspor, Rıdvan Dilmen'i Mahkemeye Veriyor

Orduspor, Rıdvan Dilmen\'i Mahkemeye Veriyor

Orduspor Kulübü, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'i Kulüp Başkanı Nedim Türkmen hakkında söylediği sözler sebebiyle özür dilemeye davet etti.

11.01.2012 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Kulübü, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'i Kulüp Başkanı Nedim Türkmen hakkında söylediği sözler sebebiyle özür dilemeye davet etti. Kulüp ayrıca, Dilmen ve yorum yaptığı kanal hakkında dava açacağını duyurdu.

Rıdvan Dilmen'in NTV'de yayınlanan 'Yüzde 100' futbol programında, Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'i şike içinde bulunmakla suçlaması, buna dayanak olarak şike iddianame dosyasının 397. sayfasında yer alan Giresun Kulüp Başkanı Ömer Ülkü ile geçen görüşmeyi göstermesi mor-beyazlı camiada sert tepkiye neden oldu.

Orduspor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada, takipsizlik kararı verilen, şike tespit edilemeyen, menfaat temin edilemeyen bir karşılaşmada Rıdvan Dilmen'in "Sanki şike varmış gibi açıklama da bulunmasını esefle kınıyoruz ve özür bekliyoruz" denildi.

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın futbolda şike ile ilgili hazırladığı iddianamede Nedim Türkmen'in Giresunspor Kulübü Başkanı Ömer Ülkü ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yakut ile yaptığı tape görüşmelerinin de yayınlandığı ve 'takipsizlik' kararı verildiği kaydedilen açıklamada, yayın yapan TV ve Rıdvan Dilmen hakkında 100 bin liradan 500 bin liraya kadar hukuki ve cezai olarak dava açılacağı belirtildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Rıdvan Dilmen'i Mahkemeye Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement