Orhangazi'de Eski Millilerden Alt Yapı Uyarısı - Son Dakika
Spor

Orhangazi'de Eski Millilerden Alt Yapı Uyarısı

Orhangazi\'de Eski Millilerden Alt Yapı Uyarısı

OGESED düzenlediği panelde 3 büyük takımın eski futbolcuları, Orhangazi Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin sorularına cevap verdi.

14.12.2012 10:37  Güncelleme: 10:38

Orhangazi Gençlik Spor Eğitim Derneği'nin (OGESED) düzenlediği panelde 3 büyük takımın eski futbolcuları Fenerbahçeli Abdullah Ercan, Galatasaraylı Metin Yıldız ve Beşiktaşlı Saffet İşler, Orhangazi Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin sorularına cevap verdi.

ALT YAPIYA ÖNEM VERİLMELİ

Abdullah Ercan, bir soru üzerine futbolda rakip kim olursa olsun hafife alınmaması gerektiğini belirtti, 1461 Trabzon'un Galatasaray'ı kupada elemesinin de buna en güzel örnek olduğunu ifade etti. Metin Yıldız ise ne yazık ki alt yapıya gerekli önemin verilmediğini, futbolda artık Avrupa'nın köklü kulüplerinin transferden daha çok alt yapıya yatırım yaptığına işaret etti.

SİSTEM DEĞİŞMELİ

Safer İşler ise öğrencilerden gelen bir soru üzerine, Türkiye'de spor sisteminin tepeden tırnağa değişmesi gerektiğini ifade etti. Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve okul idarecilerinin katıldığı panel, yaklaşık 1 saat sürdü. Eski milli yıldızlara birer plaket takdim edildi.

FOTOĞRAF - Bursa/ Orhangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orhangazi'de Eski Millilerden Alt Yapı Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement