Pazarlar'da Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Pazarlar'da Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Pazarlar\'da Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünce Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ortaokulları ve Liseler arası Kaymakamlık voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu.

16.05.2017 12:48

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünce Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ortaokulları ve Liseler arası Kaymakamlık voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu.

Spor Toto teşkilatı tarafından yaptırılan yeni spor tesislerinde düzenlenen Kaymakamlık Voleybol turnuvası Orta okullar arası finali Pazarlar Ortaokulu ile Sofular Ortaokulu arasında oldu Çekişmeli geçen maçı Sofular Ortaokulu alarak şampiyon oldu.

Liseler arası final maçı ise Anadolu Lisesi ile Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında yapıldı ve Pazarlar Anadolu Lisesi Şampiyon oldu.

Buna göre Ortaokullar arası Voleybol Turnuvasında Sofular ortaokulu birinci olurken Pazarlar Ortaokulu ikinci oldu. Liseler arası Voleybol turnuvasında Anadolu Lisesi birinci olurken Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci oldu.

Turnuvaya katılan takımların kupalarını ve oyuncuların madalyalarını Pazarlar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Çakır verdi.

Pazarlar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Çakır, "Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün düzenlediği Kaymakamlık voleybol turnuvası sona erdi. Ortaokullar arası Voleybol Turnuvasında Sofular ortaokulu birinci olurken Pazarlar Ortaokulu ikinci oldu. Liseler arası Voleybol turnuvasında Anadolu Lisesi birinci olurken Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci oldu. Turnuvalara katılan herkese teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Pazarlar'da Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement