Petrolspor Hazırlık Maçında Yenildi - Son Dakika
Spor

Petrolspor Hazırlık Maçında Yenildi

Petrolspor Hazırlık Maçında Yenildi

Petrolspor, önceki gün akşam saatlerinde karşılaştığı 3. hazırlık maçında 3. Lig takımlarından Silivrispor'a 2-0 mağlup oldu.

29.07.2015 08:52  Güncelleme: 11:51

Petrolspor Silivrispor'a mağlup oldu

Sezon öncesi kamp çalışmalarını Bolu'da sürdüren Petrolspor, önceki gün akşam saatlerinde karşılaştığı 3. hazırlık maçında 3. Lig takımlarından Silivrispor'a 2-0 mağlup oldu.

Bolu Koru otel'in sahasında oynanan Silivrispor ile Petrolspor arasındaki hazırlık maçına, sakatlanan Kaleci Süleyman, Aykut Karaman, Vedat Aydın ve Emin Tanrıverdi görev almazken, kampta bulunan diğer futbolcuların tümü forma giydi.

Petrolspor'a oranla daha hazır bir görüntü çizen Silivrispor, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Takımdaki eksiklikleri görme açısından iyi bir hazırlık maçı yaptıklarını belirten Petrolspor Genel Kaptanı Reşit Kaygu, "Silivrispor maçında kampta bulunan tüm futbolcular görev aldı. 5 oyuncumuzun yorgun ve sakat olmasından dolayı rakip takım karşısında teknik heyetimiz görev vermedi. Görev alan tüm futbolcularımızın sahadaki mücadelesi sezon öncesi bizleri umutlandırdı. Biz yönetim olarak hazırlık maçlarına sonuçtan ziyade eksiklikleri görme açısından önem veriyoruz" dedi.

İKİ HAZIRLIK MAÇI DAHA YAPILACAK

Bolu Dorukkaya'da kamp programına 3 Ağustos'ta son verecek olan Petrolspor, kampta iki hazırlık maçı daha yapacak.

2. Lig takımlarından Keçiörengücüspor ile 4. Hazırlık maçını 1 Ağustosta yapacak olan Kırmızı- Beyazlı ekibimiz, kampın son gününde bir hazırlık maçı daha yaparak Dorukkaya kampını noktalayacak.

Bolu kampının ardından futbolculara verilecek kısa bir iznin ardından Petrolspor, Batman'a dönecek.

Petrolspor, ayrıca 23 Ağustos'da start alacak olan yeni sezon hazırlıklarına TP tesislerinde devam edecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor Hazırlık Maçında Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement