Mersin Büyükşehir Başantrenörü: Güç Dengesini Kuramadık - Son Dakika
Spor

Mersin Büyükşehir Başantrenörü: Güç Dengesini Kuramadık

Mersin Büyükşehir Başantrenörü: Güç Dengesini Kuramadık

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Yıldızoğlu, "Güç dengesinde dengeyi kuramadık" dedi.

19.01.2014 20:24  Güncelleme: 09:00

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Galatasaray Odeabank karşısında güç dengesini kuramadıklarını söyledi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri açısından çok önemli, limitleri zorlama, oyunlarını bir adım ileri götürüp götüremeyeceklerini görmek için test niteliğinde bir maç yaptıklarını belirterek, bu testin iyi sonuçlanmadığını ifade etti.

İlk periyotta rakibin kötü oynamasından dolayı biraz daha iyi göründüklerini anlatan Yıldızoğlu, "Güç dengesinde dengeyi kuramadık. Oyunculardan umutluyum. Aşama yapan bir takımız bugün olmadı ama bunu yapabilecek duruma geleceğiz" dedi.

Yıldızoğlu ayrıca, takımda zihinsel hazırlığın yeteri kadar olmadığının altını çizerek, bu anlamda daha iyi olmaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ise çok yoğun bir dönemden geçtiklerini belirterek, önemli bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Sakat ve hasta oyuncuları olduğunu vurgulayan Memnun, "Kazandığımız için mutluyuz. Çok iyi basketbol oynadık mı diye sorarsak, gerektiği gibi oynadık" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Büyükşehir Başantrenörü: Güç Dengesini Kuramadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement