PTT 1.lig - Son Dakika
Spor

PTT 1.lig

PTT 1.lig

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, deplasmanda 1461 Trabzon ile oynadığı maç öncesi hücum hattına yönelik çalışma yaptı.

29.01.2014 16:53

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, deplasmanda 1461 Trabzon ile oynadığı maç öncesi hücum hattına yönelik çalışma yaptı.

Ligde iki haftadır galibiyet yüzü göremeyen Boluspor, deplasmanda 1461 Trabzon ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Düz koşu ile başlayan antrenmanda dört gruba ayrılan futbolcular, kendi bölgelerinde bulunan topları grubun oyuncularına kaptırmamak için çaba sarf etti. Dayanıklılığın tespit edildiği çalışmada oyuncuların, mücadele hırsı teknik heyeti mutlu etti. Antrenmana A2 takımının 1461 Trabzon ile oynadığı maçta aldığı darbe sonucu hafif sakatlanan Kemal Atıcı katılmazken, yeni transfer Haluk Türkeri ilk kez takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sezon başından bu yana gol sıkıntısı çeken Boluspor'da Teknik Direktör Besim Durmuş, hücum hattına yönelik çalışmaların üzerinde durdu. Yeni transfer Haluk Türkeri'nin bu çalışmada etkili olduğu ve son vuruşlarda topu ağlara göndermekte zorlanmadığı gözlendi. Özellikle İsmail Haktan ve Emre Kılınç'ın yaptığı ortalar çok etkili olurken, forvet oyuncularının son vuruşları kaleci Melih'e zor anlar yaşattı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor PTT 1.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement