Puyol İstifa Etti - Son Dakika
Spor

Puyol İstifa Etti

Barcelona'da Sportif Direktör Zubizaretta'nın ayrılığının ardından Carles Puyol da görevinden istifa etti.

05.01.2015 20:33

Transferlerde başarısız bulunan Barcelona'da bugün Sportif Direktör Andoni Zubizarreta ile yollar ayrılmış, kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu, 2010'dan bu yana sportif direktörlük görevini yürüten Zubizarreta'nın sözleşmesini feshetmişti.

Temmuz 2010'da sportif direktörlük görevine getirilen Zubizaretta'nın yanı sıra 3 aydır yardımcılığını yapan Barcelona'nın eski kaptanı Puyol da kulüpten ayrıldığını bildirdi.

Facebook hesabından Barcelona ile ilişkisini kestiğini ifade eden Puyol, "3 buçuk aylık sürede çok şey öğrendim. Beni bu göreve getiren, bana fırsat veren kulübüme minnettarım. Bundan sonra farklı bir bakış açısıyla, başka şeyler deneyimlemek istiyorum. Burada unutulmaz yıllar yaşadım. Umarım bir gün daha deneyimli bir şekilde evime dönerim" dedi.

Veda açıklaması yapan Puyol sözlerine şöyle devam etti: "Benim için hiç de kolay olmayan bu geçiş döneminde bana inanan kulüp çalışanlarına, yönetim kurulu ve başkana çok minnettarım. Tabi her şeyden önce taraftarlara... Bir oyuncu olarak, her zaman bana yakın olan taraftarımızın desteğini çok fazla hissettim. Kendimi son derece şanslı hissediyorum. Büyük sevginizle her zaman kalbimde yer alacaksınız. Barça çok yaşa!"

Puyol İstifa Etti
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Puyol İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement