Quianna Chaney Adana'da - Son Dakika
Spor

Quianna Chaney Adana'da

Quianna Chaney Adana\'da

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Botaşspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, yabancı oyuncular da takıma katılmaya başladı.

27.09.2012 15:48

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Botaşspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, yabancı oyuncular da takıma katılmaya başladı. Dalma Ivanyi ve Katarina Ristic'in ardından Quianna Chaney de Adana'ya gelerek sağlık kontrolünden geçti.

TKBL'de gözünü üst sıralara diken, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası'nda da hedeflerini yüksek tutan kırmızı-beyazlılarda yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Olcay Orak nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda büyük çekişme yaşanırken, takımın yabancı oyuncuları da çalışmalara katılmaya başladı. Dalma Ivanyi ve Katarina Ristic'in ardından Botaşspor'un üçüncü yabancısı Quianna Chaney de Adana'ya gelerek sağlık kontrolünden geçti. Check- Up'a giren Chaney'e göz muayenesi, KBB, EKG, Ultrason ve kan testleri yapıldığı kaydedildi.

Botaşspor ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu ve yeni sezonda da hedeflerinin olduğunu dile getiren Quianna Chaney, geçen sezon özellikle Avrupa'da aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini söyledi. Chaney, Botaşspor'un çok önemli bir takım olduğunu ve iyi oyuncuların forma giydiğini ifade ederek, "Ligde, Türkiye Kupasında ve Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz" ifadesini kulandı.

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu da, geçtiğimiz sezon Botaşspor'da forma giyen Quianna Chaney'in takıma faydalı olduğunu vurgulayarak, Chaney'in yeni sezonda da Botaşspor formasını giyeceğini hatırlattı. Kutlu, şu ana kadar üç yabancı oyuncunun Adana'ya geldiğini ve diğer iki yabancı oyuncunun da gelmesiyle tam takım olarak lige hazırlanacaklarını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Quianna Chaney Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement