Real Madrid'de Korkutan Sakatlık - Son Dakika
Spor

Real Madrid'de Korkutan Sakatlık

Real Madrid\'de Korkutan Sakatlık

Real Madrid'in defanstaki bel kemiği Raphael Varane'nin G.Saray'a karşı oynayıp oynamayacağı belirsiz.

30.03.2013 16:27  Güncelleme: 16:28

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid, Raphael Varane'den gelecek haberleri bekliyor. Son olarak Fransa'nın önemli gazetelerinden L'Equipe, genç savunmacının son durumu ile ilgili bir iddia ortaya attı.

Teknik Direktör Jose Mourinho'nun La Liga'daki Zaragoza karşılaşması için kadroya almadığı 19 yaşındaki futbolcunun sırt bölgesinden bir sakatlık geçirdiği ve 3 Nisan günü oynanacak G.Saray karşılaşmasında kadroda olup olmayacağının belirsizliğini koruduğu ifade edildi.

Madrid ekibinin Cumartesi günü oynayacağı Celta Vigo maçı kadrosuna alınmayan genç Fransız stoperde ufak bir sakatlık olduğu ve takımın teknik patronu Jose Mourinho'nun bu yüzden yetenekli oyuncuyu dinlendirme kararı aldığı belirtiliyor.

Fransız basınında yer alan haberlere göre Fransa Milli Takımı'nda İspanya ve Gürcistan ile oynanan Dünya Kupası Eleme maçlarında görev yapan Varane'nin Galatasaray maçına saklandığı ifade ediliyor.

Real Madrid'in bu sezon oynadığı karşılaşmalarda kritik müdahaleleri ve gösterdiği üst düzey performans ile takımın kaderine bire bir müdahale eden oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

1993 doğumlu yetenekli defans oyuncusu, bu sezon Real Madrid'in önemli isimlerinden biri oldu. Özellikle son dönemde teknik direktör Jose Mourinho'nun gözde isimlerinden biri olan Raphael Varane, İspanyol devinde 25 maçta forma giyerken, 2 golün altına imza attı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Real Madrid'de Korkutan Sakatlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement