Real Madridli Arda Güler, Golden Boy ödülü için finale kalan 25 isimden biri oldu - Son Dakika
Spor

Real Madridli Arda Güler, Golden Boy ödülü için finale kalan 25 isimden biri oldu

Real Madridli Arda Güler, Golden Boy ödülü için finale kalan 25 isimden biri oldu

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen 18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, Avrupa'da top koşturan 21 yaş altı en iyi genç oyuncuya verilen 'Golden Boy' (Altın Çocuk) ödülü için finale kalan 25 isimden biri oldu. İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından verilen 'Golden Boy' ödülü için 25 kişilik final listesinde Arda Güler de yer aldı. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, 'Jude Bellingham ve Arda Güler, Golden Boy 2023 finalistleri arasında. Her iki Real Madrid oyuncusu da Avrupa'nın en iyi 21 yaş altı futbolcusuna verilecek ödül için 25 kişilik kısa listede yer alıyor.' ifadeleri kullanıldı.

13.10.2023 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol devi Real Madrid'de top koşturan milli futbolcu Arda Güler, Avrupa'da forma giyen 21 yaş altı en iyi genç oyuncuya verilen 'Golden Boy' (Altın Çocuk) ödülünde finale kalan 25 isim arasında yer aldı.

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, 'Golden Boy' ödülünde finale kaldı. Arda, İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından verilen ödül için 25 kişilik final listesinde kendine yer buldu.

Madrid ekibinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Jude Bellingham ve Arda Güler, Golden Boy 2023 finalistleri arasında. Her iki Real Madrid oyuncusu da Avrupa'nın en iyi 21 yaş altı futbolcusuna verilecek ödül için 25 kişilik kısa listede yer alıyor" denildi.

'Golden Boy' ödülünde finale kalan 25 futbolcu şöyle:

"Jude Bellingham, Jamal Musiala, Xavi Simons, Antonio Silva, Alejandro Balde, Florian Wirtz, Benjamin Sesko, Giorgio Scalvini, Rasmus Hojlund, Levi Colwill, Johan Bakayoko, Milos Kerkez, Arthur Vermeeren, Evan Ferguson, Lucas Gourna-Douath, Warren Zaire-Emery, Ousmane Diomande, Arnau Martinez, Mathys Tel, Andy Diouf, Arda Güler, Bilal El Khannouss, Martin Baturina, Joao Neves, Lamine Yamal." - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Real Madridli Arda Güler, Golden Boy ödülü için finale kalan 25 isimden biri oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement