Red Bull Tryouts: Formula 1 Tutkunları İçin Yeni Oyun Başladı - Son Dakika
Spor

Red Bull Tryouts: Formula 1 Tutkunları İçin Yeni Oyun Başladı

Red Bull Tryouts: Formula 1 Tutkunları İçin Yeni Oyun Başladı

Red Bull Tryouts, motor sporları sevenler için yarış pilotlarının antrenmanda kullandıkları metotlara ve egzersizlere odaklanan bir oyundur. Oyunda, F1 pilotlarının sahip olması gereken hafıza, refleks ve odaklanma becerileri ölçülmektedir. En yüksek puanı alan kişi, bir arkadaşı ile Red Bull Ring sürüş deneyiminin sahibi olurken, haftanın birincileri ise Red Bull Racing ürünleri kazanacaktır. Hollanda Grand Prix'sinde kurulacak oyun alanlarında da Red Bull Tryouts deneyimlenebilecektir.

17.08.2023 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Formula 1 tutkunlarının yeteneklerini test edebilecekleri yeni oyun, "Red Bull Tryouts" başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Red Bull Tryouts, motor sporları sevenler için yarış pilotlarının antrenmanda kullandıkları metotlara ve egzersizlerine odaklanıyor. Yarış anına değil, yarış öncesi hazırlık aşamasına dikkati çeken ve 3 aşamadan oluşan oyunda, her F1 pilotunun sahip olması gereken hafıza, refleks ve odaklanma becerileri ölçülüyor.

Toplam 6 hafta boyunca devam edecek Red Bull Tryouts'ta en yüksek puanı yapan kişi, bir arkadaşı ile Red Bull Ring sürüş deneyiminin sahibi olurken, haftanın birincileri ise Red Bull Racing ürünleri kazanacak.

Formula 1 heyecanı ağustos ve eylülde hızla devam ederken, 27 Ağustos'ta Galataport'ta gerçekleşecek Hollanda Grand Prix'sinde kurulacak oyun alanlarında Red Bull Tryouts da deneyimlenebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Red Bull Tryouts: Formula 1 Tutkunları İçin Yeni Oyun Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement