Rıdvan Dilmen: "Şimdi Diego Zamanı" - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: "Şimdi Diego Zamanı"

Rıdvan Dilmen: "Şimdi Diego Zamanı"

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

03.11.2014 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ntvspor'da yayınlanan "Yüzde yüz futbol" programında derbiyi değerlendiren Rıdvan Dilmen'in şöyle konuştu;

"Topu Fenerbahçe'ye verdiğin zaman iyi oynuyor, topu vermeyecekti Beşiktaş. İlk yarı 16 maç oynanacak, 1 hafta sarkacak ikinci yarıya. 8 hafta oynandı 8 hafta oynanacak. Fenerbahçe 5 maçı evinde oynayacak. Ciddi avantajı var. Rakipleri aralarında oynayacak, ne sonuç çıkarsa çıksın Fenerbahçe'ye yarayacak."

"Gökhan ile Caner mükemmel oynadı. Caner bugün kart göstertti, aldı-verdi, ortaladı. Bekir ve Volkan'da hatasız oynadı. Fenerbahçe olgun bir takım, sazı eline aldığı zaman en kötü yenilmiyor."

"Erciyes maçında da bu maçta da görüldü Beşiktaş'ta mesafeler açılınca sıkıntı yaşıyor. Fenerbahçe bugün rahat bir galibiyet aldı."

"İki takımın da bir oyun tarzı var ama bugün Fenerbahçe oyununu kabul ettirdi Beşiktaş'a. Beşiktaş'ın Erciyes'e yenilmesi İsmail Kartal'ın stratejisini değiştirdi. Arada 4 puan olsa Sow ile başlardı. 1 puan fark olduğu için daha sağlam bir orta saha ile başladı hoca ve doğru da yaptı."

"Bundan sonraki süreçte İsmail Kartal müthiş bir özgüven kazandı. Şimdi Diego zamanı. Başka birini kesip Diego'yu takıma monte etmeli. Diego faydalı olacaktır. Diego ile başlayığ bir güven tazelemeli."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: 'Şimdi Diego Zamanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement