Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu - Son Dakika
Spor

Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Kulübü başkan adaylığı için aday olduğunu açıkladı. Saran, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz." sözlerini sarf etti.

14.03.2024 17:59  Güncelleme: 18:53

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığı ile ilgili çalışmaları nedeniyle İstanbul Ticaret Odası Meclisi'nden ayrıldığını açıkladı. Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu.

İTO'nun mart ayı meclis toplantısında konuşan Sadettin Saran, Odanın bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, bu köklü kurumdaki kısa mesaisinde çok kıymetli insanlar tanıdığını söyledi.

Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu

"FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ"

Odanın ülke için önemine değinen Saran, "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Haziran ayında yapılacak seçimli genel kurul hakkında da konuşan Ali Koç, "Başkanlığımın devamıyla ilgili teveccühünüze teşekkür ederim. Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkanımız ve yönetim kurulumuz olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın.

Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • H celik: En azından daha efendi bu şimdiki çirkeften 109 156 Yanıtla
    Eren Türkmen: Çirkeflik diyince akla gsliler gelir:) 203 107
  • Azat Deniz: Aziz başkan gelsin 157 45 Yanıtla
  • Mehmet Emin Aloş: işte yılardır beklediğim haber ve başkan 105 41 Yanıtla
  • Ammar Doymuş: Hedefiniz çok küçük şampiyonluk sizin için amaç bizim için araç 36 87 Yanıtla
    Salih Akinci: Sizin Fenerbahçe’yi 3-0 yenmek dışında bir tane başarınızı söylesene bana son 20 yılda. Şampiyonluk araç ya, hadi söyle. 44 30 İbrahim Binici: 11.05.2005 5-1 17 12 Ali Arslan: Ammar doymuş,38 maçta sadece 2 galibiyet alan,ülke puanı ni dibe vurduranlar,gitsin başka araçları kendilerine amaç edinsinler. 10 4 SİNAN CERİT: Doğru sizin için araç, o araç dediğin para değil mi bir kaç hakem ve federasyon satın almaya bakar ŞAMPİYONLUĞUNUZ. 6 7
  • Gaddar Yorumcu: Fenerbahçeyi şahlıktan şahbazlığa iter bu hiç güven vermiyor. 28 36 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement