Samsunspor'da Tek Hedef Üç Puan! - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Tek Hedef Üç Puan!

Samsunspor\'da Tek Hedef Üç Puan!

Samsunspor Kulüp İkinci Başkanı Hun: "İzmir'den 3 puanla döneceğimize inanıyorum"

02.11.2013 11:14

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un ikinci başkanı Recep Hun, "İzmir'den 3 puanla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Hun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bucaspor ile pazar günü deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi. Samsunspor'un çıkışını sürdürmek istediğini belirten Hun, "Kaliteli bir takıma sahibiz. Oyuncularımız sahaya arzu ve isteklerini yansıttıklarında yenemeyecekleri takım yok. Geçen haftayı maç oynamadan geçtiğimiz için ligde üstümüzdeki takımlarla puan farkımızı biraz açıldı. Hem bunu kapatmak hem de moral bulmak için İzmir'den 3 puanla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

EKSİKLERİMİZ VAR, AMA HEDEF 3 PUAN

Bucaspor maçına takımın 2 haftadır hazırlandığını ifade eden Hun, "Musa Aydın ve Ahmet Burak Solakel sakat ancak bu oyuncularımızın yerine de oynayacak çok iyi futbolcularımız var. Onların eksikliğinin hissedilmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü mükemmel bir takımdaşlık var. Her oyuncumuz diğer oyuncumuzun eksiğini kapatacak kapasitededir. Umarım Bucaspor'u mağlup ederek yolumuza devam ederiz. Hedeflerimize ulaşmak için hem iç saha hem de dış sahada mutlaka puan veya puanlar almalıyız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, Bucaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki idman, koşu ile başladı.

Koşunun ardından yarım sahada iki gruba ayrılan futbolcular tek pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu.

Sakatlığı süren Musa Aydın takımdan ayrı koşu yaptı, Ahmet Burak Solakel ise salonda çalıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Samsunspor'da Tek Hedef Üç Puan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement