Samsunspor'dan Beşiktaş Camiasına Baş Sağlığı - Son Dakika
Spor

Samsunspor'dan Beşiktaş Camiasına Baş Sağlığı

Samsunspor\'dan Beşiktaş Camiasına Baş Sağlığı

Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Teknik Direktör Erhan Altın, Süleyman Seba'nın vefatından dolayı Beşiktaş'a baş sağlığı dileğinde bulundu.

14.08.2014 14:11  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun spor Kulübü Başkanı Emin Kar ve Teknik Direktör Erhan Altın, Süleyman Seba'nın vefatından dolayı Beşiktaş Kulübü'ne baş sağlığı dileğinde bulundu.

Başkanı Emin Kar yaptığı açıklamada, "Türk sporunun unutulmaz ismi, Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı, büyük spor adamı Süleyman Seba'nın ölümü bizleri derinden üzmüştür. Başta ailesi olmak üzere, Beşiktaş kulübü'ne ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun büyük spor adamı Süleyman Seba" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörü Erhan Altın ise açıklamasında şunları kaydetti: "Tüm spor camiasının örnek aldığı ve spor adamlığıyla kabul ettiği Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayım. Hem sporculuğundan, hem de yöneticiliğinden ve de insanlığından örnek aldığımız büyük başkan Süleyman Seba ağabeyimize Allah'tan rahmet, Beşiktaş camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanın Cennet olsun Büyük Başkan." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'dan Beşiktaş Camiasına Baş Sağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement