Samsunspor Yönetiminden Vali Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Samsunspor Yönetiminden Vali Aksoy'a Ziyaret

Samsunspor Yönetiminden Vali Aksoy\'a Ziyaret

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Başkan Vekili Recep Hun, Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz ve Genel Sekreter Emin Bahri Uğurlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

23.06.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Başkan Vekili Recep Hun, Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz ve Genel Sekreter Emin Bahri Uğurlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Emin Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy'a kulübün son durumu ile yeni sezon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmada, "Samsunspor birçok başarıya imza atmış köklü bir kulübümüzdür. Samsunspor, Türkiye futbol tarihinde önemli bir yere sahiptir. Samsunspor'u başarılı bir şekilde görmek hepimizin ortak hedefi ve amacıdır. Samsun'la özdeşleşmiş olan Samsunspor Kulübü'nün her zaman yanındayız ve destekçisi olacağız. Umuyorum ki, önümüzdeki sezon Samsunspor daha iyi bir noktaya gelir, başarıları artarak devam eder. Bu sene Samsunspor yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz, yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini Vali Hüseyin Aksoy'a yaptıklarını belirterek, "Samsunspor'umuzun her zaman maddi manevi yananda olan Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy, geçen sezonki başarımız nedeniyle öncelikle teşekkürlerini ifade etti. Yeni sezonda şehrin büyük beklentisi olan şampiyonluğun mutlaka yakalanması gerektiğini belirtti. Bu başarıyı bu yönetimin yakalayacağına da inandığını söyledi. Valilik olarak yine aynı desteği vereceğini, ancak herkesin takımına sahip çıkması gerektiğini bildirdi. Yeni dönemde küskünlüklerin bir kenara bırakılarak herkesin başarı için kucaklaşması gerektiğini, yönetimin bu kucaklaşmayı da gerçekleştireceğinden kuşkusu olmadığını söyledi. Sayın Valimize bu sıcak karşılaması ve tavsiyeleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Ersöz, hafta içinde ziyaretlerinin süreceğini de sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor Yönetiminden Vali Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement