Şanlıurfaspor'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları

Şanlıurfaspor\'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Kapsal: "Devreyi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz"

06.12.2013 14:40

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Reha Kapsal, devreyi en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

Kapsal, GAP Vadisi Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bu haftayı bay geçeceklerini ancak daha sonra oynayacakları Adanaspor maçına hazırlandıklarını belirtti.

Kalan haftaları çok iyi geçirmeleri gerektiğini ifade eden Kapsal, "Devreyi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Takıma takviye yapmayı planlıyoruz. Diğer yandan bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız" dedi.

Kapsal, sarı-yeşilli ekibin iç sahadaki kötü performansını düzeltmek için yoğun çaba harcadıklarını dile getirdi.

İç sahadaki kazanma sorununun devam ettiğini aktaran Kapsal, şunları kaydetti:

"Bu problemin çözümünün sezon başında planlanması gerekiyordu. Çünkü Şanlıurfaspor 'ilk iki sıradan çıkacağım' diye sezon başı iddiasını koymuş ve transfer döneminde de ciddi anlamda futbolcular alınmış. Takımlar için iç saha galibiyeti çok önemli. Dolayısıyla sezon öncesi yapılan planlamada oyuncu profili ve oyun felsefesi çok iyi yapılmalı. Bizim de bu konuda sıkıntımız var. Önde basan, agresif ve rakip kaleye ciddi anlamda pres yapan oyuncu profilimiz yok. Bunu geliştirmeye çalışıyoruz."

Kapsal, devre arasının kısa olması nedeniyle herhangi bir kamp programı olmayacağını, bu durumun kendileri için bir handikap oluşturacağını sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement