Dha Spor - Şanlıurfaspor Erol Tok İle Anlaştı - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Şanlıurfaspor Erol Tok İle Anlaştı

Dha Spor - Şanlıurfaspor Erol Tok İle Anlaştı

Dha Spor - Şanlıurfaspor Erol Tok İle Anlaştı

04.01.2011 13:51

DHA SPOR - ŞANLIURFASPOR EROL TOK İLE ANLAŞTI

Teknik direktör Ekrem Al ile yollarını ayıran İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, bugün öğle saatlerinde Erol Tok ile el sıkıştı. Akşam saatlerinde takımın Antalya kampına katılacağı açıklanan yeni teknik direktör Erol Tok, Şanlıurfaspor'u daha iyi noktalara taşımak için çalışacağının sözünü verdi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Ekrem Al ile karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldıktan kısa süre sonra takımın yeni teknik direktörünün Erol Tok olduğunu söyledi. Erol Tok ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardıklarını ifade eden Arslan, "Yeni hocamız Erol Tok takımı yakından tanıyor ve grubu biliyor. Kendisinin başarılı olabilmesi için bizde yönetim olarak elimizden gelen hür türlü katkıyı sağlayacağız. Yeni Teknik Direktörümüz Erol Tok'la birlikle büyük bir uyum içersinde çalışarak gerekli transferleri yapacağız ve Şanlıurfaspor'u hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.

Daha önce Elazığspor, Mardinspor, İstanbulspor, Hacettepe gibi Bank Asya takımlarında görev yaptığını hatırlatan Erol Tok ise, "Takımı yakından tanıyorum. Bir iki transfer takviyesi ile ikinci devreye başlayacak ve Şanlıurfaspor'u daha iyi yerlere getirmeye çabalayacağız" dedi.

HASAN KIRMIZITAŞ - ŞANLIURFA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Şanlıurfaspor Erol Tok İle Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement