Şanlıurfaspor Kulübü'nden Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Kulübü'nden Başsağlığı Mesajı

Şanlıurfaspor Kulübü\'nden Başsağlığı Mesajı

Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Habib Arslan, eski futbolcuları Musa Eyyüpoğlu'nun önceki gün geçirdiği trafik kazasında hayatı kaybetmesinin spor camiasını derinden üzdüğünü belirtti.

19.05.2011 17:15

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfa spor'un kulüp başkanı Habib Arslan, eski futbolcuları Musa Eyyüpoğlu'nun önceki gün geçirdiği trafik kazasında hayatı kaybetmesinin spor camiasını derinden üzdüğünü belirtti.

Arslan, yazılı açıklamasında, eski futbolcuları ve Hizmet-İş Sendikası Başkanı Musa Eyüpoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Arslan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Musa kardeşimiz hem Şanlıurfaspor'da hem de Şanlıurfa Belediyespor'da büyük başarılara imza atmıştı. Beyefendi kişiliğiyle bir sporcuda olması gereken bir karaktere sahipti. Musa Eyyüpoğlu'nun genç yaşta trafik kazası sonucu vefat etmesi spor camiasını derinden üzmüştür. Şanlıurfaspor yönetimi olarak bir kez daha kendisine rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. "

Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanlığına birkaç ay önce seçilen Musa Eyyüpoğlu, önceki gün Gaziantep yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Eyyüpoğlu, 2007 yılında Şanlıurfa- Mardin karayolunda kullandığı aracın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen kazada yaralanmış, aynı kazada eşi Perihan ve 6 yaşındaki kızı Melek Eyyüpoğlu da hayatını kaybetmişti.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Kulübü'nden Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement