Dha Spor - Şanlıurfaspor Teknik Direktör Al'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Şanlıurfaspor Teknik Direktör Al'la Yollarını Ayırdı

Dha Spor - Şanlıurfaspor Teknik Direktör Al\'la Yollarını Ayırdı

Dha Spor - Şanlıurfaspor Teknik Direktör Al'la Yollarını Ayırdı

04.01.2011 12:01

DHA SPOR - ŞANLIURFASPOR TEKNİK DİREKTÖR AL'LA YOLLARINI AYIRDI

İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, teknik direktör Ekrem Al ile yollarını ayırdı. Bu sezon ikinci kez teknik direktör değişikliğine giden Şanlıurfaspor'da, yeni çalıştırıcının en kısa zamanda takımın başına getirileceği duyuruldu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren sarı yeşilli ekibin çalıştırıcısı Ekrem Al ile karşılıklı görüşmeler sonucu yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı. Ekrem Al ile arlarında fikir anlaşmazlıkları oluştuğunu ifade eden Arslan, anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulamaması üzerine karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldıklarını vurgulayarak, "Teknik direktör Ekrem Al ve yardımcılarına Şanlıurfaspor'a yapmış oldukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diliyoruz" dedi.

Arslan, çok kısa bir süre içersinde yeni teknik direktörle anlaşacaklarına da dikkat çekerek, "Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Transfer komitemiz bu konuda çalışmalarını son aşamaya getirdiler. Şanlıurfaspor olarak gereksiz transfer yapmayacağız ve eksikliğini hissettiğimiz bölgelere nokta transferler yapmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz en kısa zamanda yeni hocamızla anlaşıp, yapacağımız transferlerle herkesin izlemek istediği bir Şanlıurfaspor oluşturmaktır" diye konuştu.

Şanlıurfaspor sezona başladığı sırada takımın başında bulunan teknik direktör Mehmet Şahan ile de alınan kötü sonuçlar nedeniyle yollarını ayırmıştı.

HASAN KIRMIZITAŞ - ŞANLIURFA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Şanlıurfaspor Teknik Direktör Al'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement