Şanlıurfaspor'u Hırs Bastı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'u Hırs Bastı

Şanlıurfaspor\'u Hırs Bastı

Şanlıurfaspor, Adana Dermirspor maçı hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla sonlandırdı.

22.02.2014 14:53

Şanlıurfaspor, Adana Dermirspor maçı hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla sonlandırdı. Akşam yapılan antrenmana gelen taraftarlar, meşalelerle takıma destek olurken, futbolculara bakla ikram etti.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Banahene ve Denizlispor maçında hafif sakatlanan Sankoh ve Youssef düz koşu yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Hüseyin Dağ, futbolcularına maçın önemini aşılarken, Demirspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurguladı. Yarı alanda çift kale maç ile devam eden antrenman, açma germe hareketleri ile son buldu.

Antrenman sonunda kenetlenen Şanlıurfasporlu futbolcu ve teknik heyet galibiyet yeminini bu kez GAP Arena stadından önce GAP Vadisi tesislerinde yaparak, taraftara galibiyet mesajı verdi.

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş ve Kulüp İdari Menajeri Hakan Keşküş'ün de izlediği antrenmanda futbolcuların moralli ve hırslı oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Tüm hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor, Adana Demirspor maçı saatini kendi tesislerinde kampa girerek beklemeye başladı.

Öte yandan dün akşam yapılan antrenmana gelen Şanlıurfaspor'lu taraftarlar, Teknik Direktör Hüseyin Dağ ve futbolculara destek verdiler. Tesislere gelen 150 civarı taraftar, meşaleler yakarak, antrenmandaki futbolcuları çağırarak Adana Demirspor maçı öncesi takıma destek verdiler.

Takımın her zaman yanında olacaklarını belirten taraftarlar antrenman sonrası, Teknik Direktör Hüseyin Dağ'a çiçek vererek başarılar dilerken, futbolculara da baklava ikramında bulundular. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'u Hırs Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement