Schmeichel Babasının İzinde - Son Dakika
Spor

Schmeichel Babasının İzinde

Schmeichel Babasının İzinde

İngiliz basınının iddiasına göre, Premier Lig'de rüya gibi bir sezon geçiren Leicester City'de Kasper Schmeichel takımdan ayrılabilir.

20.01.2016 16:32

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiliz basınının iddiasına göre, Premier Lig'de rüya gibi bir sezon geçiren Leicester City'de Kasper Schmeichel takımdan ayrılabilir. İngiliz devi Manchester United'da Louis Van Gaal'in yardımcılığını yapan Ryan Giggs, İspanyol kaleci David de Gea'nın Real Madrid'e transfer olması halinde kaleyi eski takım arkadaşı Peter Schmeichel'ın oğlu Kasper Schmeichel'a emanet etmenin doğru olacağını düşünüyor.

De Gea'yı uzun zamandır takip eden ve geçtiğimiz yaz oyuncunun transferini bitirmeye çok yaklaşsa da evrak işlerini yetiştiremeyen La Liga ekibi Real Madrid, bu ay 30,5 milyon sterlinlik kontrat fesih bedelini ödeyip başarılı file bekçisini kadrosuna katmak istiyor. Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, yönetimden bu transferin iki hafta içerisinde gerçekleştrilmesini talep etti.

Kaynaklara göre, yakın zamanda Manchester'da kalacağını açıklayan ve kontratını uzatan David de Gea, gelecek planlarını Real Madrid üzerine yapıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde, İngiliz ekibinin ısrarla istediği Gareth Bale'in de bu anlaşmanın bir parçası olup olmayacağı merak ediliyor.

De Gea sonrası kaleci alacak olan United'ın ilk hedefi Kasper Schmeichel. Danimarkalı file bekçisinin transferinde pürüz çıkması halinde, Kırmızı Şeytanlar Inter Milan'in Sloven kalecisi Samir Handanovic'e yönelecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Schmeichel Babasının İzinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement