Serhat Ulueren: Fenerbahçe, G.Saray'a Hezimet Yaşatabilir - Son Dakika
Spor

Serhat Ulueren: Fenerbahçe, G.Saray'a Hezimet Yaşatabilir

Serhat Ulueren: Fenerbahçe, G.Saray\'a Hezimet Yaşatabilir

Ünlü futbol adamı Serhat Ulueren, G.Saray'ın Kayserispor maçından dersler çıkarmadığı takdirde Fenerbahçe karşısında hezimet yaşayabileceğini söyledi.

28.10.2013 09:43  Güncelleme: 09:41

Galatasaray, nefes kesen maçta Kayserispor'u 4-2 mağlup etti ve ligdeki çıkışını devam ettirdi. Ligde oynadığı son iki maçından galibiyetle ayrılan Mancini'nin öğrencileri, zirve yarışından uzak kalmadılar ve 2 hafta sonra Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi camiaya umut verdi.

Galatasaray'ın 4-2'lik Kayserispor galibiyetini Vatan gazetesindeki köşesinde değerlendiren Serhat Ulueren, sarı-kırmızılı takımın Kayserispor karşısında oynadığı oyundan dersler çıkarması gerektiğini belirtti. Aksi halde Ulueren, Galatasaray'ın Kadıköy'de hiç unutamayacağı bir hezimetle karşı karşıya kalabileceğini söyledi.

İşte Ulueren'in bugünkü köşe yazısı...

GALATASARAY YENİLSEYDİ SUÇLU MANCİNİ OLURDU

Galatasaray kazandı şimdi. Belki gündeme getirilecek sorunlar da rafa kaldırıldı ama G.Saray puan kaybetse suçlu belliydi; Roberto Mancini. Neden mi? Vay efendim 4 golcü Burak, Umut, Drogba ve Sneijder aynı takımda oynar mı hiç? Hele hele Burak sol, Umut da sağ çizgide görev alır mı? Üstelik son Kopenhag maçının kahramanlarından Eboue nasıl olur da kadroya dahi alınmaz? Bu yazdıklarım elbette tartışılacaktır ancak bana göre ne Burak ve Umut'un kanatlarda oynaması, ne de Eboue'nin kadroda olmaması mazeret olamaz.

GOLDE OFSAYT HAVASI VARDI

Bu ikili geçen yıl nasıl, bu yıl nasıl oynadıklarını görüp, eksiklerini gidermeli. Çünkü Burak ve Selçuk, G.Saray'ı her maçta eksik oynatıyorlar. Burak'ın dün attığı golde minik de olsa ofsayt havası vardı. Belki yanılmış olabilirim ama gol zaten Emre Çolak'ın katkısıyla oldu.

FENERBAHÇE, GALATASARAY'A HEZİMET YAŞATABİLİR

Burak ve Selçuk forma giremez dökülmeye devam ederse 2 hafta sonra Kadıköy'de alabilecekleri mağlubiyet sonrası taraftar faturayı bu ikiliye keser, benden söylemesi. Sonuç olarak G.Saray eksik ve moralsiz rakibini ilk 25 dakika hariç kötü oynayarak yenmiştir. Ama Mancini ve oyuncular dünkü maçtan dersler çıkarmak zorundadır. Çıkarmazlarsa F.Bahçe, G.Saray'a hiç unutamayacağı yeni bir hezimet yaşatabilir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Serhat Ulueren: Fenerbahçe, G.Saray'a Hezimet Yaşatabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement