Sezer Badur Antalyaspor'da - Son Dakika
Spor

Sezer Badur Antalyaspor'da

Sezer Badur Antalyaspor\'da

PTT 1. Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, Şanlıurfaspor'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Badur ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

27.06.2014 12:55

PTT 1. Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, Şanlıurfaspor'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Badur ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'ndeki imza törenine Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu, yönetici Mustafa Şahingöz ile futbolcu Sezer Badur katıldı.

İmza töreninde konuşan Mehmet Aygün, Sezer Badur'un kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, her futbolcunun düşüşü gibi bir de yükselişi olduğunu söyledi.

Sezer Badur'un Antalyaspor'da yeniden yükselişe geçeceğini dile getiren Aygün, "Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

"ÖMER KANDEMİR TAMAM"

Sezer ile 1 yıllık anlaşma imzaladıklarına değinen Aygün, "İç ve dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. Denizlispor'dan Ömer Kandemir ile anlaştık, imzalar atıldı. İlerleyen günlerde o da Antalyaspor saflarında olacak. Boluspor'dan Adem Alkaşi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Balıkesirspor'dan Ertuğrul Aslan ile anlaşma sağlayamadık" diye konuştu.

"DİREKTİFLER DOĞRULTUSUNDA TRANSFER"

Teknik direktör Engin Korukır'ın direktifleri doğrultusunda iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarının altını çizen Aygün, "Antalyaspor'un bütçesi dahilinde en iyisini yakalamak için çaba harcıyoruz. Hocanın direktifleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Gidecek ve kalacak isimleri belirledik. Oyuncularımız satılmazsa bizim futbolcumuzdur. Bazı talipler var onlara göre hareket edeceğiz. Amacımız kampa sorunsuz gitmek" şeklinde konuştu.

Kendisini 1 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Sezer Badur, geçen sezon fazla forma şansı bulamasına rağmen 20 karşılaşmada görev aldığını hatırlattı.

BADUR: "HEDEFİMİZ SÜPER LİG"

Antalyaspor'da her şeyin daha farklı olacağını vurgulayan Sezer Badur, "Bana güvenenleri utandırmayacağım. Bugüne kadar hangi takımda oynadıysam bana güvenenleri mahcup etmedim. Antalya'da da aynısı olacak. Forma şansı bulursam bu şansı en iyi şekilde kullanacağım. İnşallah en kısa zamanda süper lige yeniden çıkarız. Antalyaspor olarak hedefimiz bu olacak ve bunu başaracağız" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Sezer Badur, kendisini 1 yıllığına Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Ardından Sezer Badur, Antalyaspor bayrağı ile gazetecilere poz verdi.

SEZER BADUR HAKKINDA

Almanya doğumlu tecrübeli orta saha futbolcusu Sezer Badur; Sivasspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Elazığspor ve geçen sezon PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da forma giymişti. Sezer, geçen sezon Şanlıurfaspor'da 20 maçta 2 gol kaydetmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sezer Badur Antalyaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement