Sharapova'ya İç Çamaşırı Şoku - Son Dakika
Spor

Sharapova'ya İç Çamaşırı Şoku

Sharapova\'ya İç Çamaşırı Şoku

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Sezonun ilk Grand Slam'İ Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın başlamasına 2 gün kala Dünya 5 numarası Maria Sharapova'nın başına ilginç bir olay geldi.

17.01.2016 01:32

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Sezonun ilk Grand Slam'İ Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın başlamasına 2 gün kala Dünya 5 numarası Maria Sharapova'nın başına ilginç bir olay geldi. Kıyafetlerini çamaşırhaneye veren Rus tenisçi eşlarını başka birisiyle karıştırdı.

Avustralya Açık öncesi tenisçiler son hazırlıklarını tamamlarken Maria Sharapova basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Melbourne'ye geldiğinden beri çamaşırhaneyle ilgili bir problem yaşayıp yaşamadığı hakkında sorulan soruya güzel tenisçi "Açıkça söylemek gerekirse yaklaşık 45 dakika önce çamaşırhanede kendi eşyalarım yerine leopar desenli bir kadın iç çamaşırıyla karşılaştım" dedi.

Basın mensuplarının bu konu hakkındaki sorularını gülerek yanıtlayan 28 yaşındaki tenisçi "Yetkililere bu çamaşırın benim olmadığını söyledim. Kaybolan eşyalarım arasında 10 gün önce Brisbane'den aldığm bir t-shirt de vardı. Bu yüzden çok üzüldüm ifadelerini sözlerine ekledi.

Avustralya Açık'ı en son 2008 yılında kazanan Maria Sharapova geçtiğimiz günlerde kolundan yaşadığı problem nedeniyle  Brisbane  İnternational Tenis Turnuvası'ndan çekilmişti

maria

maria2

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Sharapova'ya İç Çamaşırı Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement