Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, yaklaşık 3 yıl sonra 4 Eylül Stadı'nda maç izledi Sarı lacivertli takımda teknik direktör Yanal, 18 kişilik kadroda Sow, Alves, Kuyt, Kadlec, Meireles ve Baroni'yi tercih edince Holmen, yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıktı Sivasspor'da kupa maçında sakatlanan kaleci Korcan'ın yokluğunda Nihat görev yaptı.

09.02.2014 16:19

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor, sahasında lider Fenerbahçe'yi konuk etti.

Son olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğa ulaştığı 2010-2011 sezonunun 34. haftasında 22 Mayıs 2011'de Sivas'a gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaklaşık 3 yıl aradan sonra Sivas 4 Eylül Stadı'nda maç izledi. Yıldırım, ligde uzun bir aradan sonra takımının deplasman maçında tribündeki yerini aldı.

Yıldırım'ın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da karşılaşmayı takip etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşısında Eskişehirspor maçı kadrosundan farklı 11 sahaya sürdü.

Yanal, Eskişehirspor maçında şans verdiği Samuel Holmen'in yerine bu maçta orta sahada Emre Belözoğlu'nu görevlendirdi. Sakatlığı süren Pierre Webo'nun yokluğunda Caner Erkin'i sol açığa çeken Yanal, Kadlec'e de savunmanın solunda görev verdi. Devre arası kamp döneminin son hazırlık maçında omzundan sakatlanan Alper Potuk ise yedek soyundu.

Sarı lacivertli takımda teknik direktör Yanal, 18 kişilik kadroda Moussa Sow, Bruno Alves, Dirk Kuyt, Michal Kadlec, Raul Meireles ve Cristian Baroni'yi tercih edince Samuel Holmen, yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıktı.

Fenerbahçe'de sarı kart alarmı

Sarı-lacivertlilerde Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Caner Erkin ve Emre Belözoğlu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, sarı kart görmeleri durumunda 21. haftada oynanacak Kasımpaşa maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Sivasspor'da kalede zorunlu değişiklik

Sivasspor'da, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Bursaspor ile yapılan maçta sakatlanan ve arka adalesinde yırtık tespit edilen kaleci Korcan Çelikay'ın yokluğunda kaleyi Nihat Şahin devraldı. Şahin, bu sezon ligde ilk kez ilk 11'de görev yaptı.

Kırmızı-beyazlı ekipte Mehdi Taouil ve Burhan Eşer sarı kart sınırında bulunuyor. İki futbolcu da bu maçta sarı kart görmeleri durumunda 21. hafta oynanacak Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek.

Maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi

Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren futbolseverler, Sivas 4 Eylül Stadı'nın tribünlerini doldurdu.

Fenerbahçeli taraftarlar, kale arkası tribünlerinde kendilerine ayrılan bölümü doldurarak, takımlarına destek oldu.

Sivassporlu futbolcular, sahaya "Cumhuriyet Üniversitemizin 40. yılı kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı.

Karşılaşma için 95 basın mensubu akreditasyon yaptırdı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement