Sivasspor - Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Sivasspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Sivasspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor, kendi evinde Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti.

29.03.2014 16:19

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor, kendi evinde Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Kaleci Antrenörü Murat Göksu, son dakikada gelen golle galip gelmenin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Bugün ilk yarı oyuna çok iyi başladık. Golü de bulduk. Oyunu koparabilirdik. Duran toptan bir gol yedik. Son dakikada gol atmak mutluluk vericiydi" dedi.

Sivasspor'un 2 golünü kaydeden futbolcu John Utaka ise, zorlu bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Ama galip gelmesini bildik. Maalesef uzun bir süre gol atamadım ama sakatlıklarım vardı. Bugün benim gol atmamdan önemlisi Sivasspor'un galibiyetiydi" diye konuştu.

Galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını söyleyen Sivassporlu futbolcu Cicinho da, "İnşallah bundan sonra galibiyetlere devam ederiz. Her galibiyetten sonra çok büyük sevinç, çok büyük mutluluk oluyor" şeklinde konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Tahsin Tan, karşılaşmada galibiyeti hak ettiklerini vurgulayarak, "İlk 25 dakikaya kötü başladığımız müsabakada, daha sonra karşılaşmanın kontrolünü elimize aldık. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Son dakikada yenilen gol kötü oldu. Biz iyi bir takımız, daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Sivasspor'u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantepsporlu futbolcu Marek Sapara, oyuna iyi başlamadıklarını belirterek, "1-1'den sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Ancak rakip kalemize 2 kere geldi ve skoru 3-2'ye getirdi. Bizim için şanssız bir maçtı" dedi.

Bir diğer Gaziantepsporlu futbolcu Haris Medunjanin ise ikinci yarıda yedikleri 2 şanssız golle mağlup olduklarını söyledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor - Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement