Sivasspor, Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Hazırlıklarını Tamamladı

Sivasspor, Hazırlıklarını Tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası maçında rakibi Trabzonspor'u olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını antrenmanlarla tamamladı.

16.04.2013 16:42  Güncelleme: 10:58

Kırmızı beyazlılar son antrenmanını yardımcı antrenör Kenan Oktay nezaretinde gerçekleştirdi. Düz koşu ve açma germe hareketlerinin ardından pas çalışması yapan futbolcular, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmana, sakatlığı bulunan ve fizyoterapist eşiliğinde salonda çalışan Erhan Güven dışında bütün futbolcular katıldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın babasının ameliyatı nedeniyle İstanbul'da bulunduğu ve maç saatinde takımının başında olmasının beklendiği öğrenildi.

Karşılaşmaya oldukça iyi hazırlandıklarını belirten yardımcı antrenör Cengiz Birgen, maçla ilgili şunları söyledi:

"Kupada iyi giden bir sürecimiz var. Burdaki ilk maçıda iyi bir skorla geçip rövanş öncesi avantaj elde etmek istiyoruz. Bu yıl Türkiye kupasını hedef aldık ve oldukça önemsedik. Ama lig zorlu bir periyotta ilerleyince ikisini bir arada götürmek zor oldu. Özellikle kadroda bazı sıkıntılar olması iki tarafıda götürmemize engel oluyor. Rıza hocamızın da söylediği gibi amacımız önce kupada final oynamak sonrada kupayı kaldırmak. Tabi bu Sivas'ta bir ilk olacak o da bize nasip olur, İnşallah. Karşılaşmaya gayet iyi hazırlandık. Eğer hakemleri de geçebilirsek turu geçmeyi amaçlıyoruz."

Kendi evlerinde farklı galibiyet düşündüklerini ifade eden Birgen, "Avantajlı bir skor elde etmek için öncelikle gol yemememiz lazım. Çünkü bu tür maçlarda kendi sahanızda gol yerseniz ikinci maç biraz sıkıntılı geçiyor. Onun için hedef, gol yemiden bir galibiyet almak. Hele bu galibiyet 2 farklı olursa bizim için çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü bizim takımın mücadele gücü yüksek. Yani biz bir yerlere getirebiliriz. Burda iyi bir sonuç olursak ordaki maçı daha rahat geçeriz diye düşünüyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor, Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement